Mit lehet majd tapasztalni botox+hialuron ráncfeltöltés után?
Figyelt kérdés
Holnap megyek először, homlok+szemkörnyék botox, a szám melletti ráncba pedig hialuront szeretnék töltetni, kezdek izgulni. Előfordulhat valami mellékhatás? A hialuron kb mennyire tartós? Kinek mi a tapasztalata?2022. dec. 5. 08:59
1/4 anonim válasza:
Plasztika, esztétika fb csoportot keresd fel. Millió tapasztalat van ott
2/4 anonim válasza:
Egyik sem túl tartós, mindenképp ismételni kell.
3/4 anonim válasza:
Botox 3 honap alatt eltunik!!
Hialuron max egy evig tart.
Nekem asszimetrikusan tultoltotteVincente Rodrigo. Borzalmas a fejemmiatta. Hozza ne menj.
4/4 A kérdező kommentje:
Skincare rendelőben voltam Budán, elégedett vagyok az eredménnyel, karikatöltés+nevetőráncra hialuron, és 3 terület botoxot szúrt. A nevetőránc nagyon halvány lett már töltést követően, és a karika sokkal szebb lett töltés után, de holnapra lesz tökéletes.
2022. dec. 6. 14:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!