Szerintetek van itthon olyan plasztikai sebész aki valamennyire at tudná formálni az arcom egy másik lány arcára amit megmutatok neki? Vagy bárhol a világon?
Mindketten modellek vagyunk, szóval nem egy csúnya arcból szeretnék ő lenni, az nyilván lehetetlen
A sztori lényege hogy megláttam egy lányt, aki teljesen elbűvölt, úgy érzem most találtam meg a legszebb nőt a földön… soha egy szupermodell, színésznő, Angelina Jolie, Adriana Lima, senki nem tudott ilyen érzéseket kiváltani belőlem… pedig én nagyon szeretek gyönyörű nőket nézegetni, de nála jobban senki sem tetszik
2 éve láttam meg, azóta követem, minden nap irigy vagyok az arcára
Abszolút tökéletes, szimmetrikus minden része, konkrétan szebb mint pl Adriana Lima
Annyira a fuggojeve váltam hogy belegondoltam hogy egy plasztikai sebész vajon tudna e olyan műtéteket csinálni rajtam hogy hasonlítsak rá….
Ahogy mondtam én is modell voltam sok even keresztül, szóval az alap arcom meg lehet ahhoz hogy olyan lehessek mint ő
És ráadásul a férfiak is odavannak érte, most is van egy 25 évvel idősebb barátja, járják a világot, már szinte a pasikra vagyok féltékeny hogy vele lehet
Amióta öt megláttam iszonyat komplexusos lettem, nem akarok már randizni férfiakkal, mert csak arra gondolok ha őt meglátnák, akkor én már nem tetszenek neki annyira…
Volt egy közös ismerősünk, egy férfi aki évekig jött utánam, ő is ismerte ezt a lányt és mikor beszéltünk róla azt mondta hogy tényleg nagyon gyönyörű… iszonyat rosszul esett
Soha senkire nem voltam meg ennyire irigy, tényleg így érzem hogy ha lehetne kicserélném vele az arcom…
Létezhet ilyen sebész itthon vagy akar külföldön?
Nem lehetek életem végéig az, ez csak fiatal korra szól, a pandemia alatt amúgy sem dolgoztam mert minden leállt, már nem fontos ez
De, nem mindenki ufo fejű, a legtöbb lány a klasszikus szépség erős csontozattal
Nekem már az is elég lenne ha hasonlítanék rá, leginkább a szemforma amire már lehet műtét
Ebben nem az a lényeg hogy engem ki talál a legszebbnek
Hanem az hogy én kit találok a legszebbnek
Kar hogy civil és így nem tudom belinkelni
Bella hadid is átszabatta az arcát hogy egy híres modellre hasonlítson, ergo már léteznek ilyen műtétek…
Pont azt akartam megtudni hogy itthon van e ilyen sebész, mert ha nincs akkor megyek külföldre
Az orrom sajnos soha nem lesz olyan szép mint az övé, mert az enyém nem de a szemeim a szám és az arcformamat az lehetne szerintem szabatni hogy hasonlítsak rá…
Most is Floridában van a pasijaval, már rá is féltékeny vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!