Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek van itthon olyan...

Szerintetek van itthon olyan plasztikai sebész aki valamennyire at tudná formálni az arcom egy másik lány arcára amit megmutatok neki? Vagy bárhol a világon?

Figyelt kérdés

Mindketten modellek vagyunk, szóval nem egy csúnya arcból szeretnék ő lenni, az nyilván lehetetlen

A sztori lényege hogy megláttam egy lányt, aki teljesen elbűvölt, úgy érzem most találtam meg a legszebb nőt a földön… soha egy szupermodell, színésznő, Angelina Jolie, Adriana Lima, senki nem tudott ilyen érzéseket kiváltani belőlem… pedig én nagyon szeretek gyönyörű nőket nézegetni, de nála jobban senki sem tetszik

2 éve láttam meg, azóta követem, minden nap irigy vagyok az arcára

Abszolút tökéletes, szimmetrikus minden része, konkrétan szebb mint pl Adriana Lima

Annyira a fuggojeve váltam hogy belegondoltam hogy egy plasztikai sebész vajon tudna e olyan műtéteket csinálni rajtam hogy hasonlítsak rá….

Ahogy mondtam én is modell voltam sok even keresztül, szóval az alap arcom meg lehet ahhoz hogy olyan lehessek mint ő

És ráadásul a férfiak is odavannak érte, most is van egy 25 évvel idősebb barátja, járják a világot, már szinte a pasikra vagyok féltékeny hogy vele lehet

Amióta öt megláttam iszonyat komplexusos lettem, nem akarok már randizni férfiakkal, mert csak arra gondolok ha őt meglátnák, akkor én már nem tetszenek neki annyira…

Volt egy közös ismerősünk, egy férfi aki évekig jött utánam, ő is ismerte ezt a lányt és mikor beszéltünk róla azt mondta hogy tényleg nagyon gyönyörű… iszonyat rosszul esett

Soha senkire nem voltam meg ennyire irigy, tényleg így érzem hogy ha lehetne kicserélném vele az arcom…

Létezhet ilyen sebész itthon vagy akar külföldön?

2022. okt. 9. 13:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Megint egy érdembeli hozzászólás

13 évesen meg nem találtam olyat aki ennyire tetszik és egy férfi akinek én is tetszem azt mondana rá hogy kimagaslóan gyönyörű…

Minden nap követek mit csinál és napról napra jobban szeretnek olyan arcot mint az övé

2022. okt. 10. 14:29
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
Jó. 😁
2022. okt. 10. 15:04
 13/23 Fecskefészek:3 válasza:
Nem leszel soha olyan, mint ő. Mindenki eredeti. Megműtheted, de nem tudhatod milyenre fog sikerülni. És amúgy 20 éves korban már ilyesmik nem fognak érdekelni, mert éretté fogsz válni. A barátnőm is megműtötte az orrát. Küldhetek 2 képet, jelentkezz privibe
2022. okt. 12. 12:06
 14/23 A kérdező kommentje:

Ezért kérdezem hogy van e olyan sebész aki tud ilyen arcátalakító műtétet.

Ha baleset utáni műtétek vannak ahol alakítják az arcot, akkor 2022ben már ilyennek is kellene hogy legyen

Az orrom már rég meg van mutve…

Már rég elmúltam 20.. eddig nem voltak ilyen gondolataim csak mióta öt megláttam, nagyon irigy vagyok és es olyan arcot akarok mint az övé, sőt a mellei is meg vannak mutve, azt is irigylem, de az arcát a szemeit a legjobban

Megértenétek ha latnatok

2022. okt. 12. 21:30
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Pszichológus kell neked...
2022. okt. 12. 21:43
 16/23 A kérdező kommentje:

Szarok a pszichológusok drágám

Ez a legnagyobb slágerdumája az egyszerű embereknek meg a “vegyél be xanaxot”

2022. okt. 12. 22:22
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

Menj és szabasd szét magadat.

Nem kiirni kell hanem megcsináltatni...

Vagy csak teszteled az olvasókat?

2022. okt. 12. 22:30
 18/23 A kérdező kommentje:

Te olvasod a topik nevet? “Plasztikai műtétek”

Te meg csak feszkot levezetni jársz ide?

2022. okt. 13. 00:04
 19/23 anonim ***** válasza:
58%

Mivel leírtad hogy Angelina Jolie, neked elég torz izlésed van.

EZ egyáltalán nem szép nő, inkább csak karakteres.

2022. okt. 14. 17:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

1., teljesen ugyan olyan arcod nem tud lenni, mert ahhoz ugyan olyan koponya csontozatodnak is kellene lennie, és ugyanolyan arc izomzatodnak is.

2., Ha tényleg modell lennél akkor nyilván eszedbe sem jutna,mert az ügynökséged engedély nélkül még a hajad hosszát, színét sem változtathatod meg. Modellnek amúgy sem szépnek kell lennie.

2022. okt. 28. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!