A legjobb magyar orrplasztikai sebész Kárász Tamás?
Aki volt nála orrműtéten elégedett?
Manapság mennyiért végzi?
Nekem csak a púp kisebbítés lenne egy kicsit, ferdülés nincs.
Köszi a tapasztalatokat!
50 000 forint ot kert a konzultaciora es szamitogepes rajzra. De kijelentette,h nem fog tetszeni,amit csinal az orrombol,ne csinaltassam meg vele. Nem ert hozza. Es undoritoan lekocsinyloen megalazoan beszelt velem. Hogy minek csinaltatom meg az orrom,attol nem leszek szebb. Ha szep orrot akaraz,ne karaszhoz menj.
Egy csalo. Es meg szamlat se ad.
Az elkezelesem mas hozzaerto plasztikai sebesz megcsinalta.
Több plasztikai sebésznél is megfordultam,mielõtt végleges döntést hoztam azzal kapcsolatban,hogy kire bízon az orromat és ezzele együtt az orrom és messzemenõen nem Kárász nyerte el a bizalmam.
Nekem emberileg borzasztóan antipatikus volt, kissé lekezelõ és a munkáiról olvasott vélemények sem voltak tùl biztatóak. Nem ad szàmlàt a recepció sem,ahol dolgozik, sorry nekem ez nálam ez nagyon tré és kicsinyes.
Az én orromat Dr. Pàlhàzi Peter csinàlta, korrekt, szimpatikus,laza és ami a legfontosabb szakmailag kiemelkedõ. Oktat,járja a világot és piezoval dolgozik.
Nem lilultam be,nem dagadtam be mûtét utàn,konkrétan egy hét alatt ‘‘kész‘‘ lett az orrom. Ezt azalatt értem,hogy egy idegen meg sem mondta volna,hogy orrmûtétem volt.
Szívbõl tudo ajànlani,remélem siekered lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!