Nőhet még a mellem vagy inkább műttessem meg?
#8-as vagyok: azért is írtam, hogy nem értek egyet a többiekkel, mert meg tudlak érteni.
Nekem is tök pici melleim voltak ennyi idősen, szinte nem is voltak... bár én szörnyen sovány is volt. Nagyon utáltam. Persze, próbáltam viccesen hozzáállni, pl. sokszor mondtam azt, hogy az orrom a legkisebb testrészem - a mellem után :)
Aztán 22 évesen egyszer csak azt vettem észre, hogy híztam néhány kilót, a sport miatt arányosan, és lett egy kis dekoltázsom. Nem nőtt nagyot a mellem, épp csak annyit, hogy formája lett, de az már jól nézett ki. Akkor tettem le a műtétről, és az addig összegyűlt pénzből elmentem nyaralni a barátaimmal :D
Bár nem akkora, mint amiről álmodoztam, még mindig csak B kosaras, de nekem nagyon tetszik.
Még nálad is változhatnak a dolgok. Ha nem is akarsz 2-3 évet várni, legalább 1 évet adj magadnak! 1 év alatt is alaposan átgondolhatod még, és utána majd döntesz, mi lenne számodra a legjobb ;)
Köszönöm szépen a válaszokat. Végül úgy döntöttem, hogy még adok magamnak időt, hogy eldöntsem. Viszont elkezdek rá gyűjteni, hogy addigra meglegyen rá a pénz.
#13 igen tudom, a biztos kereset is fontos. Igazából a koromhoz képest szerintem jól keresek. Szabadidőmben alsós diákokat korrepetálok angolból és matekból meg nyáron pincérkedem is 😊 Persze ha végeztem az egyetemen akkor azért jobb lesz a helyzet
Teljesen megértelek, mivel én is így vagyok. A kosaras melleim vannak, és borasztóan zavar, hogy ennyire lapos vagyok. Nekem 13-14 éves korom után már nem nőtt semmit, úgyhogy valószínű neked se nagyon fog.
Nem tudok sok értelmeset tanácsolni, az tényleg nem hülyesèg, hogy várj vele még egy kicsit. Implantátumon én is gondolkodtam, de eléggé tartok tőle, mivel tényleg nem lesz akkor már természetes (se formára, se tapintásra) és nyilván van kockázata, nem biztos, hogy beválik, vagy hogy tetszeni fog. Meg nyilván nem tart örökké, cserélni kell bizonyos időközönként.
Szóval lehet marad az elfogadás. Meg szerintem aki szeret, az ezzel együtt is fog.
Kérdező! Ne foglalkozz a sok szaréletűvel.:) Ezek itt élik ki magukat, támadnak mindekit, de a valóságban a pofájukat nem mernék kinyitni, ezt garantálom. Itt viszont azt hiszik ők a faszagyerekek, amikor valójában csak névtelen kis senkik. Nem szabad komolyan venni őket, főleg hogy incelek, meg 40 éves szüzek járnak fel jellemzően erre az oldalra. Persze van kivétel, csak kevés.
Műttesd meg nyugodtan a melled, ha téged az tenne boldoggá/elégedetté. Hidd el, a nők 90%-a biztosan megcsináltatna magán minimum 1 dolgot, ha ingyenes lenne a beavatkozás/kezelés. Nem kell neked pszichológus, nem attól lesznek nagy melleid. Ez a hülye duma az elfogadásáról tiszta röhej, és csak azok mantrázzák, akik amúgy rondák és ráadásul csórók is, ezért nekik nem telik se plasztikára, se semmire, csak az “elfogadásra” és beletörődésre. Nehogy azt hidd, hogy ők elégedettek magukkal. Ezt csak mondják, de ha teli lennének pénzzel rögtön rohannának a plasztikai sebészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!