Nőhet még a mellem vagy inkább műttessem meg?
Testkepzavar!
Pszichológus kell neked, nem sebész.
"Próbáltam már hízni is kicsit de az összes felszedett kiló a hasamra és a combomra ment." ...ok
Szerintem meg agyat műttes magadnak. Már bocsánat.
Nem azzal van a probléma. Én azon kaptam gellert amit a 4-es is írt. Egyébként meg nem, nem fognak nőni. 16 éves kortól már nem nő semmit.
Jelzem, nem húzom le senki válaszát, de nem értek egyet az előttem szólókkal.
Szerintem, ha valóban nagyon elégedetlen vagy a melleddel, akkor műttesd meg nyugodtan, de én a helyedben várnék vele 2-3 évet.
Még változhat a véleményed, és az implantátumot eltávolíttatni és korrekciós műtéteken átesni sokkal kellemetlenebb és drágább lenne. Plusz, a mellednek utána már soha lesz soha természetes formája.
Nem lebeszélni akarlak róla, csak arra rámutatni, hogy gondold át alaposan. Adj magadnak 2-3 évet mert még nagyon-nagyon fiatal vagy, sok minden változhat az életedben. Ha később is jó ötletnek tartod, akkor nyugodt szívvel belevághatsz.
Teljesen érthető, de nem hiszem, hogy ismeretlenül le kéne hülyézni bárkit is csak azért mert testképzavara van vagy mert máshogy akar kinézni. Személy szerint én a stíluson akadtam ki amit a 4-es felvett. Nincs azzal semmi baj, ha az ember kritikus, de az ég szerelmére hát tényleg ennyire normális dolog bántani a másikat? Mert még ha egy mondatot sem tudnék helyesen leírni akkor valamilyen szinten érthető lenne a komment. Akkor sem elfogadható egy ilyen megnyilvánulás de ezzel saját magáról festett negatív képet és nem rólam.
Azoknak akik a pszichológust írták, köszönöm szépen. Sajnos nehezen tudok megnyílni embereknek így a legutóbbi alkalommal sem használt túl sokat, de köszönöm a segítséget ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!