En vagyok ilyen szerencsetlen, vagy ennyire sok a kokler?
Eloszor is nem kernek az olyan kommentekbol hogy "minek csinaltattad meg ezt meg azt" es stb, mert igy is ugy erzem magam mint akin atok ul. Eloszor is kezdenem a tetovalasommal. Az elsot brutal elrontottak meg evekkel ezelott, nwm tudta megrajozni az egyszery mintat a sztarolt tetovalo. ezt kovetoen fordultam mashoz, ennel a kedves "muvesznel" meg huszas eveim kozepen jartam, ekkor ezt az aprobb mas altal elcseszett tetovalast hozta rendbe, igy gondoltam, ha tetovaltatni szeretnek az eletben meg valamikor csak is hozza megyek. Igy is tortent, 31 eves fejjel kitalaltam hogy egy pici mintat szeretnek a csuklomra. Elmentem, megcsinalta, azonban a tetovalasom minden odafigyelesem ellenere 1 het utan teljesen begennyesedett. Jeleztem a kedves "muvesz urnak", akivel egyebkent az evek alatt jo ismerosi/haveri kapcsolatot alakitottam ki, hogy segitsen mivel kezeljem mert ilyenem meg nem volt (nem ez az elso kisebb tetovalasom)... valaszra se meltatott, telefont nem vette, uzenetre nem reagalt, kepet nem kommentalta, pedig 70 ezer ftot hagytam nala egy 7 centis nehany vonalas alkotasert.... a gyogyszertarban segitett egy gyogyszeresz, akinek megmutattam a sebet es ellatott, koszonet neki, mostanra legyogyult a tetovalas es halistennek a fertozes elmult.
Aztan... ajaktoltes. Elso alkalommal kifogtam penzt nem sajnalva egy nagyon kedves doktornot, aki bar nagyon szepen es mm pontosaggal precizen dolgozott, juvderm anyagot hasznalt ami meg sem latszodott a szamban, plusz kertem egy mergesranc botoxot amit szegenykem rossz helyre szurt be igy nem azt az izmot benitotta amit kellett... elengedtem, felfogtam kidobott penzkent, szerencsere latvanyos kar nem ert, azt mondtam legkozelebb masik orvost valasztok...
Igy is lett, alapos utanajaras utan valasztottam egy plasztikai sebeszt akinek nagyon szep munkai voltak a neten, bejelentkeztem 2 hetre ra kaptam is idopontot. Mas anyaggal toltotte a szam de meglepoen fura volt, mert azt ereztem hogy oda szurja a tut ahol eppen eri, el sem oszlatta az anyagot, direkt jeleztem elotte hogy termeszetes hatast szeretnek es csak egy kis volumennovelest, teszem hozza Krasznai aron dolgozik, de amikor hazamentem a siras kerulgetett... a jobb szajzugom nem toltotte ki, az also szam 80%nal veget ert, nem toltotte ki teljesen valamint a felso ajkam olyan szinten tultoltotte hogy nem latszodik a fogsorom, ellenben az also ajkamba alig kerult anyag igy ha megnyitom a szam, es beszelek a felso ajkam teljesen merev es csak az also fogsorom latszodik, ugy nezek ki mint egy tamado ragadozo torzszulemeny. elso nap utan jeleztem a problemat, azt momdta ha marad az asszimmetria 2 het mulva korrekcio ... 3. nap van, mara megszornyebb, irtam hogy nekem ezt azonnal javitsak mert vallalhatatlan az arcom es igy nem vagyok hajlando emberek koze menni, es hat dolgoznom is kene... en nem hiszek a majd beall, varjunk meg es stb szovegben, annyi tapasztalatom mar van, hogy az ajak konturja beall, a duzzanat ami csokkenhet napokkal a kezeles utan ill a csomok tunnek el... de itt egy teljesen asszimmetrikus szajrol beszelek...
Szoval a kerdesem az volna, hogy bar alapos vagyok es arat nem sajnalok, csak en vagyok ilyen szerencsetlen ezekkel, vagy ennyire sok a kokler?! Tapasztalatok erdekelnenek...
Kóklerség az egész, mint ahogyan az "orvoslás" jó része: "Miért téves szinte minden, amit az orvoslásról hallunk?"
5-ös vagyok, orrplasztikára én Rezek Ödönt ajánlom. Na azért ahhoz tényleg nagyon pechesnek kell lenni, hogy ő elrontsa. Top orvos, persze drága is, de ezen ne spórolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!