Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogszabályzó utániak, help,...

Fogszabályzó utániak, help, elmozdultam a fogaim mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 év után lekerült a fogszabim, utána egy évig rendesen hordtam az éjszakait.

Karácsony előtt elvesztettem az alsót, és most lett meg nem règ.

Nem tudom betenni mert elmozdultak, láthatóan is.

Mit csináljak?

Valamennykre belemegy meg ha erőltetem akkor rá megy a.fogaimra, de ha elmegyem fogszabira.mit mondanak?.

Valami hasonló bajjal irjon légyszi.

#fogszabályzó #szerencsétlenség #énformàm #mondom3év #sohaùjra
2018. ápr. 15. 21:10
 1/4 A kérdező kommentje:
A helyesíràsèrt bocsànat :)
2018. ápr. 15. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. Visszamész a dokihoz, aki állít rajta. Semmit nem fog mondani, természetes, hogy minimálisan elmozdulnak a fogak.
2018. ápr. 15. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Melyik fajta éjszakaid van, az átlátszó invisalign típusú vagy a régi drótos? Csak mert az átlátszón ugye nem lehet állítani ha elmozdult a fogad és nem megy rá. Nekem az átlátszó van és én is hasonló szituban voltam, 1 évig hordtam utána fél év kimaradt és alul 1 fogam elmozdult. Akkor rá tudtam erőszakolni (bár rohadtul fájt napokig),ès 2-3 hét folyamatos hordás után visszaállt. És azóta újra hordom az alsót minden este. Ha sikerül rátenni úgy hogy nem jön ki akkor tedd fel minden éjszaka+ napközben mikor otthon vagy. Ha nem akkor fogorvoshoz menj, nem gáz dolog, sok embernek elmozdul fogszabi után
2018. ápr. 15. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az utolsónak, igen átlátszom van, és akkor megnyugodtam. ♥
2018. ápr. 21. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!