Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Anyajegy eltávolítása nyakról?...

Anyajegy eltávolítása nyakról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kiskorom óta van a nyakamon, pontosabban a nyelőcsövem előtt két anyajegy, amiket le szeretnék vetetni. Szedtek már le anyajegyet a hátamról, tudom, hogy mire számítsak, viszont nagyon meg vagyok ijedve, mivel a nyakamon van a nyelőcsövem előtt, és nagyon vékony a bőr ott. Attól félek hogy az érzéstelenítőt mélyre nyomja, vagy belevágnak a nyelőcsövembe, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Akinek volt már ilyen helyen hasonló beavatkozása, az meg tudna osztani pár tapasztalatot?

17

2022. febr. 17. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt ilyen tapasztalatom, viszont radiologián dolgozok és van, hogy pajzsmirigyből mintat vettünk (most már nem ilyen helyen dolgozok) és mondjuk az ultrahang vezérelve történt, de ha egy elváltozás olyat helyen volt, hogy közel volt egy nagy ér akkor az orvos már nem vállalta be.

Az anyajegy meg ugye felszinen van. Szerintem alapvetően nem kell aggódnod,főleg ha nem egy hentes, kontár orvoshoz mész.

2022. febr. 17. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én laikus vagyok, de hasonlót akartam írni mint az #1.Kérd ki a bőrgyógyász véleményét, ő majd elmondja, hogy szabad-e levetetni.Ha csak esztétikai okokból szeretnéd, nem mindig javasolt megbolygatni.Az orvos tudni fogja.
2022. febr. 17. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem szedtek le nyakról, bal oldalon volt, nem messze verőértől, de gond nélkül leszedte. A szuri persze kellemetlen volt és a lézerrel piszkált egy ideget, amitől rángatózott a fejem😂Vicces volt. A doki majd eldönti, hogy neked bevállalja-e, menj el konzultációra.
2022. febr. 19. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!