Mennyi idő alatt gyógyul be egy eltávolított anyajegy hely?
Nyílván elég sokáig látható lesz a helye. Én arra lennék kiváncsi, hogy mennyi időnek kell eltelnie, hogy kevésbé legyen feltűnő a heg mint maga az anyajegy volt. A kezelés előtt állok még, azért kérdezem, hogy mikorra időzítsek. Az anyajegy önmagában nem olyan nagy (kb 3mm), világosbarna, és púpos. Kiskorom óta le szeretném szedni de sose fogtam bele mert az államon van, ezért tartottam attól, hogy állandóan sebtapasszal/heggel kell járkálnom egy ideig. Viszont amíóta Covid van nagyon lelkes vagyok mert itthon vagyok egész nap, úgyhogy nem látná senki. Azomban sose volt aktuális. Nyáron nem akartam, mert azt olvastam, hogy akkor nagy eséllyel csúnyább lenne a végeredmény. Viszont aztán ősszel meg felugrottak az esetszámok és én azóta vacilálok. Már kinéztem az orvost. Dr. Pór Ferencel szeretném megcsinálni. Már beszéltem az aszisztensel telefonon, tudnának fogadni így a vírus alatt is, dehát nem tudom...Örökké nem várhatok, mert megint mindjárt itt a nyár. Mit gondoltok, érdemes várni még mondjuk max egy hónapot vagy nem lesz jobb, és vágjak bele most? Örülnék ha nyárra már elfogadható lenne a heg megjelenése, szóval az is egy szempont. Ugyanakkor most májusban(-júniusban???) érettségizek. Akinek van ebben tapasztalata az tudna róla mesélni. Sok időt elvenne ez a tanulási időmből?
18/f
varratszedes kb 1 het - 10 nap mulva aktualis, utana meg mondjuk egy - ket honapig pirosabb, de nem veszes. nekem egy eve szedtek le a derekamrol es nagyon szepen begyogyult, alig latszik, egy kb 3 centis hegrol van szo. arcon gyorsabban gyogyul, igen.
szerintem ne halogasd sokaig, mert nyaron mar nem tul jo, vagy csinaltasd meg most 1-2 heten belul v varj oszig. de nem ertem, miert hezitalsz, en mar banom, h az enyemet nem szedettem le hamarabb.
kérdező : van máshol anyajegyed? előbb azt szedesd le, és meglátod h hogy gyógyul. De nyomtalanul nem lesz eredmény ilyen rövid időn belül.De mint írták előttem is sajnos elég nagy heggel jár. gondold át, a 21 éves lányom úgy néz ki mint akit sörétes puskával szórtak volna meg. #7 szerencsés vagy.
Nyáron meg az izzadás miatt nem szedik le. # 7 a 3 centis heg az nem zavar? már csak kíváncsiságból kérdezem .
Ez sajnos orvosfüggő.
Ismerek valakit, akinek több anyjegyet szedtek le az arcáról, ebből egyet itthon, a többit évekkel később külföldön. Amit itthon szedtek le, mai napig látszik. Amit kint -szikével, nagyítóval- pár hónap alatt teljesen eltünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!