Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Anyajegy eltávolítás arcon ?

Anyajegy eltávolítás arcon ?

Figyelt kérdés
Sziasztok ebben jártas emberek véleményét szeretném kérni tehát van az arcomon a jobb oldalamon 2 anyajegy egyik a szemem alatt oldalra kihúzódva a másik pedig még lejjebb szemből kb alig látszanak oldalról viszont igen, és mivel az egyik ügye ott van ahol borostás az arcom már amikor ügye szoktam borotválni de sima borotvát már évek óta nem használok csak elektromosat hogy nehogy belevágjak meg ingereljem de ügye mivel ilyen helyen van nő az esélye is hogy elváltozás fog kialakulni és emiatt is nem csak esztétikai szempontból távolítattnám el nektem mi a véleményetek és mütét után mennyire szokott heg maradni ? És mennyi idő kb amíg teljesen begyógyul ?

2020. okt. 30. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az orromon volt, alig látszik a heg, szóval maximalisan megérte.

Szerintem mérettől függ, de pár hét után teljessen begyógyul

2020. okt. 30. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia és te magán orvosnál vagy államinál voltál ? Félek hogy ha nem megyek magán dokihoz akkor elég trehányan fogják megcsinálni és elcseszik az arcom ,
2020. okt. 30. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én magánnál voltam
2020. okt. 31. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!