Dr. Pataki Gergelynél mennyibe kerül az arcon kb.3mm átmérőjű anyajegy eltávolítása?
Hát ne haragudj utolsó de én pl biztos nem csináltatnám meg akárkivel. Főleg nem sztk-ban. Inkább keresnék egy jó magán bőrgyógyászt vagy plasztikai sebészt.
Én nála nem találtam anyajegy leszedést. Legalábbis a honlapján nincs fent hogy lenne.
Anyukám hátátol lézerrel szedték le, és kifehéredett, nagy, nem szép... sztk ban pedig előszeretettel használják a lézert..nekik egyszerűbb
Bocsi, én nem találtam nála, de akkor tényleg van. :)
Hát az árat akkor tudod meg szerintem ha elmész hozzá mert nem tudom hogy telefonban elmondják-e. De olyan 50 körül lehet a leszedés és az anyajegy vizsgálata. Aztán lehet hogy olcsóbb.
Kérdező:
"...nála olvastam, hogy plasztikai sebésszel a legjobb leszedetni..."
Hú!
Tudtad, hogy
- az asztalosok szerint az asztalosokkal érdemes csináltatni a bútorokat?
- a taxisok szerint taxival érdemes utazni?
- a vízvezetékszerelők szerint a vízvezetékszerelőkkel érdemes vízvezetéket szereltetni?
- a pékek szerint a pékségekben érdemes pékárut vásárolni?
Több példát nem írnék, de remélem vágod mi próbálok ezzel mondani.
Amúgy ahelyett, hogy itt kérdezősködsz, miért nem kérdezed meg a klinikát, ahol Dr Pataki Gergely rendel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!