29 évesen milyen beavatkozást érdemes elvégeztetni az arcon?
Figyelt kérdés
En csak itthon kremezem magam es olajokat használok, de folyton látom hogy sok no mar 25 éves koráról elmegy drakula terápiára, hialuronsavas feltöltésére, botoxra, szálbehuzasra es úgy érzem mar nekem is tennem kell valamit ebben a korban. Mivel érdemes kezdeni?2022. jan. 23. 06:32
21/30 anonim válasza:
Az buta pedig egy új agyat.
22/30 anonim válasza:
Én járok pszichológushoz, és azóta helyre billent az önértékelésem. Hidd el, ha elmész hozzá, a bőröd is szebb lesz, kevésbé leszel nyúzott. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Amúgy meg a C vitamin szérumot ajánlom. Van rengeteg anti aging tippem, amihez nem kell plasztikai sebész, ha gondolod privatban megírom.
Esetleg egy jó smink is segít.
16-os voltam.
23/30 anonim válasza:
Karikás szemre esetleg uborka, meg koffeines arcszérum. 30 éves vagyok. 20 - 22-nek szoktak tippelni. Nekem is volt nehezebb időszakom, az sajna meglátszik az arcon, nem feltétlenül ráncba, hanem fáradtabb, meggyötörtebb lesz tőle a tekintet. Próbálj keresni egy jó pszichológust. Sokat tud segíteni, de neked is akarni kell. Sok szerencsét
24/30 anonim válasza:
Azért egy depressziós is lehet intelligens. Használd az eszed, nem tudok mást mondani. Tudom, hogy rossz érzés tükörbe nézni, de jó eséllyel csak elcsúfítani tudnád magadat úgy, hogy a lelked nincsen rendben. Inkább örülj neki, hogy egyedi a külsőd és depressziósként is kitartasz emellett, mikor már a pénztáros Marika is botoxoltat. Amúgy nem tudom, láttál-e már ilyen nőt élőben, de nagyon kiábrándító, hiába van jól megcsinálva. A karaktered veszik el… Az pedig most is van. Ha érzékeny is, melankolikus is, de legalább van. Önazonosnak lenni feloldozás, míg ezzel szemben így örökké a felszín rabja leszel.
25/30 anonim válasza:
25 evesen így gondolkozol? Mi lesz veled 20-30 év múlva? Szerintem takard le a tükröt egy kicsit és inkább évezd az életed.
26/30 A kérdező kommentje:
24, drága pont hogy az intelligens embereknél sokkal gyakoribb a depresszió. The more you know the more you know you dont know. Nem tudom érted-e. Csak kötekszel, úgyhogy nem olvaslak.
2022. jan. 23. 21:57
28/30 anonim válasza:
Én a drakulára szavazok.Három kezelést szoktak ajánlani,de fiataloknak megelőzésképpen egy is elég.Én 26 évesen voltam először,nagyon meg voltam már akkor is elégedve.Ráadásul teljesen természetes mindenféle mellékhatás/mű kinézet nélkül.
29/30 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, de az életben JÓVAL nagyobb problémák tudnak lenni ennél. Én is a lelked rendbetételével kezdeném, utána lehet, nem is lesz szükség ezekre a beavatkozásokra :)
Ne azért csináld, mert mindenki más a korosztályodban, nekik is a lelkükkel van gond.
30/30 anonim válasza:
Amúgy felfogtátok, hogy nem 25 éves hanem 29? A 25 éveseket példának hozta fel a kérdező... Szövegértéssel úgy látom néhány embernek gondja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!