Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 29 évesen milyen beavatkozást...

29 évesen milyen beavatkozást érdemes elvégeztetni az arcon?

Figyelt kérdés
En csak itthon kremezem magam es olajokat használok, de folyton látom hogy sok no mar 25 éves koráról elmegy drakula terápiára, hialuronsavas feltöltésére, botoxra, szálbehuzasra es úgy érzem mar nekem is tennem kell valamit ebben a korban. Mivel érdemes kezdeni?
2022. jan. 23. 06:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
48%
Jav. mesterséges
2022. jan. 23. 17:19
 12/30 anonim ***** válasza:
16%
Öhm, fogszabályzás esetleg? Vicces, amikor valaki milliókat kidob azért, hogy egy múmiának nézzen ki, a fogai pedig olyanok, mint a baltával bevert padlódeszkák.
2022. jan. 23. 18:07
 13/30 A kérdező kommentje:
12, soha fogorvos nem nyúlt a fogamhoz életemben. Annyira egészségesek és szépek. Te mikor láttad az én fogsorom?
2022. jan. 23. 18:31
 14/30 anonim ***** válasza:
16%

Szimplán a kérdés minőségéhez mérten válaszoltam. :D

Nyilvánvalóan tudod, hogy “semmit” a helyes válasz. Annyi pénzből fektess be, vagy tanulj nyelvet. Attól legalább intelligensnek lehet tűnni.

2022. jan. 23. 18:42
 15/30 A kérdező kommentje:
Imádom ezt a sok orakulumot itt. Te minőség.
2022. jan. 23. 18:44
 16/30 anonim ***** válasza:

Én inkább csak kozmetikushoz járnék. Ha lesz látható ránc, akkor gondold át újra a plasztikai sebészt.

Én inkább vigyáznék a botoxal, egy életre elcseszheti az arcodat, ha rossz orvoshoz mész.

Szerintem ha nem lesz rendes mimikád, az jobban öregít.

A hialuronsav amúgy is megtalálható a szervezetedben, szóval az számomra a leginkább szimpatikus. De én nem csinálnám.

2022. jan. 23. 19:37
 17/30 A kérdező kommentje:
en is gondolkodtam csak a kozmetikuson egyelőre, mert tényleg nagyon sok az elcseszett arc... de a depresszió miatt látom hogy megviselt az arcom és ez nagyon zavar, plane hogy 30 leszek. Meg belegondolni is rossz.
2022. jan. 23. 19:42
 18/30 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem velünk, depressziósokkal az a baj, hogy keveset mosolygunk. Szerintem egy megviseltebb arc is lehet szép, ha kiül rá egy kifejező mosoly. Ehhez nem kell plasztika.
2022. jan. 23. 19:54
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

"de a depresszió miatt látom hogy megviselt az arcom és ez nagyon zavar"

Mondom én, hogy menj pszichológushoz, mert minden baj a fejben keresendő.

Egyébként pedig akkor ne légy depressziós, búvalb..szott.

Légy vidám, mosolygós. Nem tudom, hogy mi ebben olyan nehéz.

2022. jan. 23. 19:59
 20/30 A kérdező kommentje:
19, te nagyon jól informált vagy. Egy hajléktalan pedig vegyen házat
2022. jan. 23. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!