Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kis mellen is végeznek mellkis...

Kis mellen is végeznek mellkisebbítést?

Figyelt kérdés

Egy ideje már gondolkodom a műtéten, de nem tudom, hogy csinálnak-e ilyet egyáltalán.

Nem is tudom pontosan a mellméretemet, mert csak sportmelltartót hordok, hogy kisebbnek látsszanak. Szerintem 80-asnál semmiképp sem nagyobb, inkább alatta.

Véleményt vagy tanácsot nem szeretnék kérni, csak választ a kérdésre:D köszi

2022. jan. 21. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

6-os vagyok,

10-es! Nem így emlékszem, de az már tényleg hatalmas mell lenne!

Sokkal kisebb mérettel is van tőle panasz, ilyen esetben is fizeti tb? Köszi, ha válaszolsz! :D

2022. jan. 27. 03:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os:

A 0,5% egy 50 kilós nőnél 250 gram mellenként, egy 100 kilós nőnél duplája, de náluk általában aránylag is nagyobb a mell, simán eltávolítható. Én 55 kg vagyok, 75E, és a doktornő azt mondta, így szerinte kb. 300 gram eltávolításával C kosaras lennék.

Kevesebb, mint egy hónapja voltam konzultáción, sajnos ez alap feltétel, hogy annyit ki kell venni, különben nem támogatják. Legalábbis nekem ezt mondták ott. Nem hiszem, hogy csak esztétikai okból megcsinálnák tb-re.

2022. jan. 29. 16:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszönöm, nem is esztétikailag gondoltam, hogy "zavar", hanem biológiailag.
2022. jan. 29. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!