Kis mellen is végeznek mellkisebbítést?
Egy ideje már gondolkodom a műtéten, de nem tudom, hogy csinálnak-e ilyet egyáltalán.
Nem is tudom pontosan a mellméretemet, mert csak sportmelltartót hordok, hogy kisebbnek látsszanak. Szerintem 80-asnál semmiképp sem nagyobb, inkább alatta.
Véleményt vagy tanácsot nem szeretnék kérni, csak választ a kérdésre:D köszi
Na most a szám, (szóval a 80 nálad) az a a bordakosár lesz, ezt nem fogod tudni csökkenteni.
A tényleges mellszövet mérete, amit ehhez ARÁNYBAN néznek, az a betű.
De természetesen kicsit is fel lehet varrni, vagy olyasmire gondoltál mint pl a transz/nonbinary top surgery?
Esetleg rák kockázat miatt isz szoktak ilyesmit.
Aham.
Mekkora is a kosàrméreted, végülis?
Vszeg am testképzavarod van, de majd kiderül.
Végeznek, jó pénzért bármit. De biztosan ezt akarod?
Unokatesóm megcsináltatta, de úgy néz ki neki, mint a vagdalt hús. Gyereket sem szoptathat soha többé. (20 éves a csaj.) Esetleg nem lenne okosabb fogyni a testsúlyodból valamennyit? Ha a többségbe tartozol, ez úgyis a melleden fog meglátszani leghamarabb.
Az a poén, hogy nem itthon valami sufnituning SZTK-s operáció volt a dolog, hanem Hollandiában kb. 2-3 ezer euróért. (Bár támogatást adtak rá valamennyit.) Ahol ez már többé-kevésbé rutin beavatkozás.
Mutatta unokatesóm élőben és képeken is, tényleg vágóhídi élmény volt… Újra felvarrt bimbóudvar, kiszakadt, lyukas terület a mell alatt. És ez 2-3 korrekciós műtéttel néz így ki. Hozzáteszem, ő kb. 155 cm és 80-90 kg, szóval nonszensz az egész. Kisebb tömeggel is fogyás után a mell területe kezd el majdnem hogy az elsők között fogyni a zsírszövet tulajdonsága miatt…
Tb akkor fizeti, ha a testsúly 0,5%-át TÁVOLÍTJÁK EL mellenként. De ha átlagos mellből szeretnél icipicit, azt sajnos nem fogják megcsinálni. TB csak akkor, ha gondot okoz (nehéz, túl nagy a testméreteidhez képest).
Ha fizetsz, bármit megcsinálnak. Amiket én ismerek árakat, 750 ezer-1 millió forint körül mozog egy kisebbítés, orvosa válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!