Megérné mellkisebbítő műtétet csináltatni? Vagy el kellene fogadnom ,hogy ekkorák a melleim?
24 éves vagyok, 80E-s melltartót kell hordanom, elég nagy melleim vannak, ebből adódóan lógnak is. Engem nagyon zavarnak, hiába is fogynék a melleimből, akkor csak lógnának még jobban. Fiatal vagyok, jól szeretnék kinézni.
De lehet, hogy egy mellkisebbítő műtétet megbánnék? Hosszú a felépülési idő? Látványos lenne a heg? Lehet, hogy megbánnám...
Vagy mit gondoltok, ekkora mellekkel is lehetjól kinézni? válhat előnyömre, hogy ekkorák?
Olyan nehéz bikinit találni.. A hozzám simuló felsők nem állnak jól, mert nagyon feltűnő, hogy milyen nagy melleim vannak. Egy csomó ruha emiatt nem is áll jól. És megfelelő melltartót is nagyon nehéz találni. Sportoláshoz is megkell válogatni ,hogy milyen sportmelltartót veszek, és az is nagyon drága...
a nagy melleimmel csak a baj van.
ha nem fáj a hátad szerintem ne vágj bele
ha csak a fehérnemű vásárlás okoz problémát, akkor felesleges belevágni, ha a hátad is fáj akkor már javasolt.
TB alapon is csinálnak ilyen műtétet, de bizonyos százalékát kikell tennie a súlyodnak azthiszem... azért a fehérneműk még mindig olcsóbbak, mint a műtét, ha ki kell fizetni
kattincs a kepre es meglathatod, hogy milyen hegeid lehetnek. A kepnel a valosagban sokkal rosszabb, de jobb is lehet. Sajnos nem lehet elore tudni. Ha az orvos megallapitja, hogy egeszsegugyi kockazata van pl a hatad miatt a nagy mellednek, akkor lehet TB-re megmutenek es nem kell fizetned...Gondolom nem log le a terdedig :) Jol gondold meg, szerintem, hogy akarsz-e kisebb melleket sok heggel, vagy elfogadod magad, vagy talalsz olyan pasit, aki majd imadni fogja a melleid.
Esetleg lehet utana kellene nezned, hogy jo meretu es fajtaju/stilusu melltartot hordasz-e, mert ha nem, akkor az is ronthat a logason. En csak kb 10 ev utan jottem ra, hogy nem is jo melltartot hordok. Azt hittem, az en bena melleimre nem jo egy melltarto meret se, es megis...Kiderult, hogy a kosar merettel volt problema es a szamozassal is.
Megértelek
Nekem 85D de most hogy terhes vagyok biztosan meg fog nőni 9 hetes
Alapból nekem szerencsére jó volt a genetika és feszes formásak ,egyáltalán nem lógnak
De félek hogy ez a szoptatás után bekövetkezhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!