Fognak még változni?
6 hetes vagyok, viszont az egyik mellem kb 2 centivel fentebb van mint a másik. A fentebbi még duzzadtabb, viszont a lentebbinél mintha nem teljesen az áthajlásnál lenne a vágás, hanem kb 0.5 centivel felette. Lehet hogy lecsúszott? Vagy csak még nem tágult eleget a bőr? 0 alapom volt előtte.
Az orvos csak annyit mondd, hogy 3-6 hónapig még simán változik a forma (amit el is hiszek, viszont csoportban 5-6 hetes cicik sokkal szimmetrikusabbak, mint az enyém)
Bízok az orvosban, de tudom hogy ez az a téma amit az orvos nem fog bevallani ha baj van, mégha látja is.
Mindennap mikor látom őket, akkor lentebbit picit feltolva 100%ig szimmetrikusak lesznek. Ilyenkor nagyon megijedek hogy tényleg lecsúszott.
Másnak is volt hasonló? Mit lehet ilyenkor tenni?
Plasztikai csoportban vannak ismerősök, emiatt nem oda írtam
Köszönöm a férfiválaszt. Gondolom extrainformált a témában és megvolt a mellplasztika :) (nem baj legalább kiderült)
Most már teljesen világos, hogy itt miért privátban érkeznek hasznos válaszok. Azokat köszönöm, itt az elsőn kívüliek legalább csak saját magukat buktatták le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!