Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fognak még változni?

Fognak még változni?

Figyelt kérdés

6 hetes vagyok, viszont az egyik mellem kb 2 centivel fentebb van mint a másik. A fentebbi még duzzadtabb, viszont a lentebbinél mintha nem teljesen az áthajlásnál lenne a vágás, hanem kb 0.5 centivel felette. Lehet hogy lecsúszott? Vagy csak még nem tágult eleget a bőr? 0 alapom volt előtte.

Az orvos csak annyit mondd, hogy 3-6 hónapig még simán változik a forma (amit el is hiszek, viszont csoportban 5-6 hetes cicik sokkal szimmetrikusabbak, mint az enyém)

Bízok az orvosban, de tudom hogy ez az a téma amit az orvos nem fog bevallani ha baj van, mégha látja is.

Mindennap mikor látom őket, akkor lentebbit picit feltolva 100%ig szimmetrikusak lesznek. Ilyenkor nagyon megijedek hogy tényleg lecsúszott.

Másnak is volt hasonló? Mit lehet ilyenkor tenni?

Plasztikai csoportban vannak ismerősök, emiatt nem oda írtam

2021. aug. 20. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
VAGY vársz egy ideig, VAGY keresel másik orvost és töle kérsz szakvéleményt.
2021. aug. 20. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Orvosi muhiba klasszikus esete.
2021. aug. 22. 04:42
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ezért fizettél is??? Omg
2021. aug. 22. 05:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a férfiválaszt. Gondolom extrainformált a témában és megvolt a mellplasztika :) (nem baj legalább kiderült)

Most már teljesen világos, hogy itt miért privátban érkeznek hasznos válaszok. Azokat köszönöm, itt az elsőn kívüliek legalább csak saját magukat buktatták le

2021. aug. 22. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!