Szerintetek meg kellene műtetnem az orromat?
Figyelt kérdés
Esztétikai okok miatt szeretném. Szemből szerintem elmegy de oldalból viszont borzalmasnak találom. Leginkább amiatt az apróbb pici dudor miatt. Szerintetek ez nagyon előnytelen vagy nem érdemes megműttetnem?( A helyzet az, hogy van pár krónikus betegségem, emiatt nagyon félek az altatástól)2021. aug. 13. 16:16
11/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos és egyedi orrod van, nincs értelme egy unalmas sablont csinálni belőle, az a dudor szinte nem is látszik, ha nem írod fel se tűnik!
12/16 anonim válasza:
Én nem műttetném meg, szép orrod van. Bárcsak nekem is ilyen lenne!
Én jövőre tervezem a műtétet és nekem tényleg csúnya az orrom.
13/16 anonim válasza:
Azért a kis dudorért felesleges kés alá feküdni. Nekem igazi nagy, görbe orrom volt, azt megérte megműttetni, de ha olyan lett volna, mint neked, eszembe sem jutott volna :D
14/16 anonim válasza:
Mondjuk tényleg nem ártott volna profilból lefotóznod, mert pont a lényeg nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!