Hogyan szabadulhatnék meg az anyajegyemtöl?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek anyajegy eltávolitása?ha igen,hogy csinálják? A hónaljamon van egy,és nagyon nehéz körbeborotválni.Egyszer pedig sajnos felsértettem,de szerencsére nem szakadt le,de azóta is csak nagyobbodik.Mit tehetnék ellene,ha nem eltávolitani? L.2010. aug. 27. 21:12
1/9 anonim válasza:
Egy anyajegy eltávolítása nem számít plasztikai műtétnek, bármelyik bőrgyógyászaton tb-re megcsinálják neked, pláne ha olyan helyen van, ahol rendszeresen felsértheted. Ha nő vagy változik az alakja, akkor meg ők fogják sürgetni a leszedetését.
2/9 A kérdező kommentje:
Az nagy baj ha nö?
2010. aug. 27. 21:20
3/9 anonim válasza:
Attól függ, mióta van ott. Ha viszonylag új, akkor akár természetes is lehet, hiszen minden anyajegy nő, mielőtt eléri a végleges méretét. Ha születésed óta ott van, akkor mindenképp meg kell mutatni orvosnak, ha hirtelen elkezd változni a mérete.
4/9 anonim válasza:
Ha nem mindig volt ott, az sem biztos, hogy anyajegy. Betokozódott szőrtüszőgyulladás is tud úgy kinézni, mint egy anyajegy.
5/9 A kérdező kommentje:
születésem óta ott van.
2010. aug. 27. 21:25
6/9 anonim válasza:
Akkor mutasd meg a biztonság kedvéért bőrgyógyásznak.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. aug. 27. 21:46
8/9 anonim válasza:
Én szededtem már le anyajegyet. Bőrgyógyász csinálta, és nem volt semmi egészségügyi ok a háttérben, egyszerűen megmondtam, hogy esztétikai ok miatt. Az orvosom meg rábólintott.
9/9 anonim válasza:
a barátnőmnek is volt a hátán egy nagyobb anyajegy.egyszer a termálba belekaptak neki és lifegett.elment bőrgyógyászhoz és kivágták neki. teis MINDENKÉPP menj el vele orvoshoz, mert el is rákosodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!