Hogy szabadulhatnék meg a menyasszonyi ruhámtól?
hát ha valakinek van pénze az nem a teszveszen fog ruhát venni...
ha viszont továbbra sem tudod eladni, akkor alakítsd át. a felső részét vágd le róla, s azt el tudnám képzelni fekete nacival + zakóval.
az aljából, ha nem fodros, pedig tudsz csinálni egy kis lenge szoknyácskát nyárra.
ilyesmi fazonra gondoltam, de az alja lehet egyenes is:
Add nekem!
Nagyon szeretek ruhákat készíteni magamnak,és ezt tanultam is (nem varrónő!).
Ezeket nem adom el senkinek,saját magamnak készítem,és pont menyasszonyi ruhát keresek,fehéret vagy törtfehéret,de több 10 ezreket nem adok érte:)
De nehogy a kukában végezze,inkább add nekem!
Komolyan,nem viccelek!!
most csak ezt az egy képet tudom küldeni. Nem jó a fényképezőnk, de holnap a férjem telefonjával tudok többet is csinálni, részletesebben. Egyébként a felső rész külön van. A szoknya alul tényleg gáz, sáros maradt, meg a szál is kijött, szóval mindenképp átalakításra szorul. Merre laktok? Én Baranyában, Harkánytól nem messze.
A helyzet hogy nyíregyházi vagyok,de mivel már a postát feltalálták:)...
A postaköltség max. egy ezres(2 héttel ez előtt annyi volt) szóval annyit szánnék rá szívesen.
Ha adsz egy e-mail címet vagy bármit,hogy tudjuk tartani a kapcsolatot,akkor megbeszélnénk,ha tényleg nekem adnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!