Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy szabadulhatnék meg a...

Hogy szabadulhatnék meg a menyasszonyi ruhámtól?

Figyelt kérdés
Már volt fent tesz-veszen, expresszen, megyei aprón. Kölcsönzőkben nem veszik meg. Anno 50 ezer forintért vettem, ennyi lett volna a kölcsönzés is, gondoltam, utána eladom, visszajön a pénz. De már 15 ezer-ért írtam ki, és így se kell senkinek. Drága? Bár igaz, hogy nem lett kitisztíttatva, és egy szál is kijött hátul a szoknyának, de a felső, és az abroncs teljesen jó. Mennyiért áruljam, hogy ne a kukában végezze?
2011. márc. 11. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:

hát ha valakinek van pénze az nem a teszveszen fog ruhát venni...

ha viszont továbbra sem tudod eladni, akkor alakítsd át. a felső részét vágd le róla, s azt el tudnám képzelni fekete nacival + zakóval.

az aljából, ha nem fodros, pedig tudsz csinálni egy kis lenge szoknyácskát nyárra.

ilyesmi fazonra gondoltam, de az alja lehet egyenes is:

[link]

[link]

2011. márc. 11. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki a ruha? Esetleg kép?
2011. márc. 11. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Tudnál berakni képet?
2011. márc. 11. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Add nekem!

Nagyon szeretek ruhákat készíteni magamnak,és ezt tanultam is (nem varrónő!).

Ezeket nem adom el senkinek,saját magamnak készítem,és pont menyasszonyi ruhát keresek,fehéret vagy törtfehéret,de több 10 ezreket nem adok érte:)

De nehogy a kukában végezze,inkább add nekem!

Komolyan,nem viccelek!!

2011. márc. 11. 17:32
 5/10 A kérdező kommentje:

[link]

most csak ezt az egy képet tudom küldeni. Nem jó a fényképezőnk, de holnap a férjem telefonjával tudok többet is csinálni, részletesebben. Egyébként a felső rész külön van. A szoknya alul tényleg gáz, sáros maradt, meg a szál is kijött, szóval mindenképp átalakításra szorul. Merre laktok? Én Baranyában, Harkánytól nem messze.

2011. márc. 11. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:

A helyzet hogy nyíregyházi vagyok,de mivel már a postát feltalálták:)...

A postaköltség max. egy ezres(2 héttel ez előtt annyi volt) szóval annyit szánnék rá szívesen.

Ha adsz egy e-mail címet vagy bármit,hogy tudjuk tartani a kapcsolatot,akkor megbeszélnénk,ha tényleg nekem adnád.

2011. márc. 11. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Most néztem,10 kg,nem sürgős,1050ft.
2011. márc. 11. 18:26
 8/10 A kérdező kommentje:
OK, akkor a ruha elkelt. Utolsó, írj privátot, küldd el a címed akkor.
2011. márc. 11. 20:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Szia! Írtam emailt, nem válaszoltál.
2011. márc. 13. 16:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Még mindig megvan a ruha. Valakit érdekel esetleg még?
2011. márc. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!