Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyon elgondolkodtam a plasztikai műtéten. Egyik pillanatban úgy érzem semmi gond az adott területen, máskor viszont épp az ellenkezője..

Ti hogyan jutottatok el a döntésig?

2021. jún. 9. 17:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Még nincs gyerekem de szeretnék kb.5-6 év múlva..még nincs jelölt.
2021. jún. 9. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Ezt látatlanba nehéz megmondani,ha feltöltesz képet tudunk segíteni.

Szerintem csak túl aggódod,az ember öregszik,de ez normális,szeretni fognak úgy ahogy vagy,mindenkin vannak ilyen korba szépség hibák.

2021. jún. 9. 17:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Idén leszek 31 éves.
2021. jún. 9. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Az hogy jön ide hogy akarsz-e gyereket?
2021. jún. 9. 17:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Úgy hogy a terhességtől pl megváltozik az ember melle/teste.
2021. jún. 9. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ, hogy milyen műtétet szeretnél.

Ha mellnagyobbitast szeretnél azzal tudsz szoptatni, de azért cserélni is kell 15-20 év után(plusz az implantátumokat se árt időnként ellenőriztetni és egy mr vizsgálat 50-100 ezer forint attól függően, hogy kapsz-e kontrasztanyagot vagy sem). Ezek ilyen rejtett költségek.

Ha hasadat szeretnéd megcsinalni azt viszont terhesség után.

2021. jún. 9. 18:04
 7/10 A kérdező kommentje:
A mellemet szeretném - nem nagyobbítani, csak korrigáltatni.
2021. jún. 9. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsináltatnám, orromat főleg de nincs pénz így önhibámon kívül arra a döntésre jutok, hogy akkor nem.
2021. jún. 10. 05:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben én is sokat gondolkodtam rajta, de elég sok rossz példát láttam, és végül lemondtam a műtétről.
2021. jún. 18. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok: mammografiara miatt elég sok mellet látok.

A korrekciós műtétek(implantátum nélküliek) se adnak pucéran szép "látványt". Gondolok itt olyanra, hogy pl a mell alatt vágnak egy hosszanti csíkot és keloidosan, de mindenképpen csúnyább hegesen gyógyul. Aztán van olyan is, hogy a bimbót rakják odébb és a bimbó körül van egy vékony fehér hegcsík.

Mondjuk az se sokkal jobb, mikor implantátum behelyezes után a bimbók felfelé meredeznek.

Továbbra is azt tudom tanácsolni, hogy ha szeretnél ilyet, akkor nagyon jó orvoshoz menj, mégha többé is kerül(pl 800 ezer helyett 1,5 milla), mert tényleg sok múlik ezen.

2021. jún. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!