Fel rakjam a dresszre a swarowskikat? Ti mit tennétek a helyemben?
Szinkronúsztam. Volt egy solom, de sajnos az a verseny amire nagyon készültem nem jött össze egyéb okok miatt, az edző felkapta a vizet, veszekedések sora jött és ott hagytam.
Most itt vagyok egy kb 3x használt dresszel, 30.000 forintom van benne (anyag, varrónő, 400 db swarowski + hozzá megint egy 10esért a páka). A kontydíszemet még verseny előtt megcsináltam, a dresszre már nem volt idő sajnos. És mostanában egyre többször gondoltam rá, hogyan nézne ki teljes egészébe. Igen tudom elég lényegtelen kérdés, de engem mégis foglalkoztat, hiszen az életem felét ennek a sportnak rendeltem alá és ha a sportra gondolok nagyon jó érzések töltenek el, de az “ex csapatomtól” és minden ahhoz kapcsolódó dologtól viszont hányni tudnék. Ti befejeznétek még így egy év után is a dresszet?
Szerintem ez a dressz a szinkronúszással eltöltött éveid szép emléke lesz később. Az abbahagyást megelőző közjáték csak egy röpke epizód. Nem erre fogsz emlékezni, hanem a szépre, a versenyekre, az eredményeidre. Én befejezném a dresszt.
Nem lehet, hogy más egyesületben, más edzővel folytatni fogod még? Akkor még inkább befejezném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!