Mit tennétek a helyemben? Mikor fekudjek kés alá?
Ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor én várnék a szülésig. Utána úgyis megereszkednek.
Egyébként body positivity, a férjed nem a melled miatt szeret, nem kell előtte takargatnod. Ez is hozzád tartozik, szeresd a tested☺️
Megértelek, én is ebben a dilemmában vagyok, a páromnak sem szívesen mutogatom, pedig már hat éve együtt vagyunk, tudom, hogy szeret mindenhogyan, de akkor is. :(
Mióta kinőttek lógnak, ilyen undorító nénisen, mindig szégyelltem és gyűlöltem őket, és irigykedtem azokra, akiké szép és feszes.
Most megtehetném, hogy megműttetem, de mi is 1-2 év és szeretnénk babát, így szerintem kivárom vele a szoptatás végét majd, mert az szerintem amúgy is tönkretenné a műtét eredményét, ha nem is teljesen, de valamennyire biztosan.
27/N
Ha a gyerek után megint csúnya lesz akkor megint itt tartasz majd...
Ha anyagilag egyáltalán nem okozna gondot csináltasd, egyébként semmi értelme most
#6-nál a pont!
Nem is értem, hogyan lehet egy férj előtt ilyesmit rejtegetni...???
Nem éltek szexuális életet?
Ajvé!
Azért a férjed se lehet kismiska, ha ezt szó nélkül tudomásul veszi....
Amúgy a férjed a melled miatt döntött anno melletted?
Vagy miért gondolod, hogy elhagyna, ha meglátná...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!