Ha szilikonos lesz a cicim (350) cm³ előbb utóbb fel kell varratni, a súly miatt lógni fog?
#9 jó tudni, hogy már idáig fejlődött az implant biznisz. Ez örömteli.
Neked mikor rakták be?
Kíváncsiságból jó lenne ide visszanézni 8-10+ év múlva, hogy ezidő alatt mik lettek a tapasztalataid.
Személy szerint a mellkisebbítést hasznosabbnak tartom. Nekem valahogy nem indok, hogy pszichológiai, esztétikai, stb.. okból csináltatnak emberek maguknak nagyobb mellett.
Miközben én a nagy mell fájdalmaival és problémáival küzdök minden nap.
Ez nekem úgy csapódik le, mintha valaki rendszeresen rávágna a kezére kalapáccsal, mert tetszik neki, hogy 7 féle színü a keze, és ezért fájdalommal is hajlandó együtt élni.
Jó tudom, talán úgy C kosárig az implant se biztos okoz hosszútávú fájdalmat és A-ból B kosár lehet egy más életérzés...
De én például örülnék, ha újra hason fekve tudnék aludni.
Meg aztán gyerekszülés után is megnő és kicsivel nagyobb marad a mell.
Itt mindenki annyira utálja a mű mellett, érdekes még is mindenki irigykedik vagy rajong az igényes és NAGY szilikon nélkül nőkért 😆😌
Mondjuk szerintem az itteni válaszolok többsége meg se merne szólítani egy ilyen nőt mert annyira más szinten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!