Ha szilikonos lesz a cicim (350) cm³ előbb utóbb fel kell varratni, a súly miatt lógni fog?
Én 250 cm³-t rakattam be, íhy lett AA-ból B, de néha még ezt is soknak érzem. A 350 kicsit sok, főleg ha az eredeti nem volt ultrakicsi.
Meg még az a fontos, h naturál formájú legyen, ne magas profilú, mert az utóbbi még poreszban is visszataszító. Illetve h ne izom alá rakják, hanem fölé, ahol a normál mellszövetnek is helye van, és az izomzatot ne kelljen megbontani. Mellesleg a pokol minden kínjával is jár állítólag az izom alá rakott implant a gyógyulási szakban.
Ha alapból normál mellű, akkor minek ekkora, ha meg semmi cicije nem volt, akkor meg túl elüt, természetellenes ahogy kigolyózódik műtét után.
Sajnos legtöbben beleesnek abba a hibába, hogy ha lúd, legyen kövér, mindent bele, ha már egyszer műtét van.
Soha nem a nagy mérettől csinos egy nő, hanem a formától.
Az meg hogy felmerül hogy akár megereszkedhet is, akkor meg tényleg el kell gondolkodni hogy nem lőttük e túl a célt. Mellnagyobbításnál sose a lufi legyen a cél, mert az egyenlő a végeredményben való csalódással.
A nagyobb probléma, hogy 8-10 évente cseréltetni kell, mert elkezd szivárogni. Újabb műtét, újból hatalmas összeg.
Ahogy korábbi hozzászóló is írta, ha megereszkedik a melled a súlytól valószínűleg nagyobbat fognak berakni, ami tovább húzza
Nem úgy van, hogy berakatod és nincs vele gond.
Én személy szerint inkább lebeszélnélek róla.
"A nagyobb probléma, hogy 8-10 évente cseréltetni kell, mert elkezd szivárogni."
Ez így ebben a formában nem igaz, mert nem tud szivárogni. A mai implantátumok szilárd halmazállapotú szilikonzselével vannak megtöltve, ha kettévágod, akkor sem jön ki belőle semmi. A szivárgás régen volt igaz, amikor a szilikonpánik miatt sós vízzel töltött implantátumokat használtak egy ideig.
Az én sebészem szerint nem kell cserélgetni az implantátumot, kiszolgál az életed végéig, nem romlik el. Alaposan kikérdeztem őt a műtét előtt, és azért esett rá a választásom, mert ő tűnt a legtürelmesebbnek, leggondosabbnak, és volt a weboldalan egy csomó fotó is a munkáiról. Dr. Csuha Lajos a neve egyébként.
Azt mondta, hogy a sikeres, komplikációmentes műtét kulcsa elsősorban az, hogy mennyire alaposan végzik el, nem kapkodják-e el. Ő tényleg rászánta az időt, ezt onnan tudom, mert altatás helyett helyi érzéstelenítést választottam, így végig ébren voltam közben, és elég hosszú volt a procedúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!