Történt veletek valami a plasztikai műtét során?
Figyelt kérdés
Valami nem úgy sikerült vagy hasonló..Mennyi idő alatt épültetek fel?2021. márc. 28. 18:32
1/7 A kérdező kommentje:
Ki a legmegbízhatóbb plasztikai sebész az országban?
2021. márc. 28. 18:33
2/7 anonim válasza:
Igen, nekem a műtétem közben megplasztikázták a mellem! Durva!
3/7 A kérdező kommentje:
Ez nyilvánvaló :D Arra voltam kíváncsi, hogy ki hogy élte meg a műtétet, volt-e valamilyen komplikáció esetleg..
2021. márc. 28. 19:49
4/7 anonim válasza:
Nekem elálló fül műtétem volt 11 éve. Semmi komplikáció nem volt, pedig júliusi kánikulában történt a műtét. 2 hét után volt varratszedés. Egyébként nagyon sok megbízható sebész van szerte az országban, de "legmegbízhatóbb"-at nem tudok megnevezni. :)
5/7 anonim válasza:
Facebook on van egy csoport : esztétika, plasztika. Ott az orvos nevét kiírva írnak tapasztalatokat, pozitív negatív is van.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2021. ápr. 1. 12:13
7/7 anonim válasza:
#4-es vagyok: FÜLPLASZTIKA csoport is van (zárt). Már 500-an vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!