Ha megcsináltatnátok magatokon valamit mi lenne az és miért?
Én az orromat már megcsináltattam, jó döntés volt. Mást nem szeretnék.
24N
A melleimet már megcsináltattam, és én is úgy érzem, hogy nagyon jó döntés volt.
Mindig is pici volt és aszimmetrikus. Aztán ez terhesség és szoptatás után párosult még a megereszkedéssel is, így már egészen biztos voltam benne, hogy szeretném rendbe rakatni.
Két éve csináltattam, nagyon örülök nekik.
Mást egyelőre nem szeretnék. Majd 20 év múlva lehet😁
Igazából ha anyagilag nem számítana, akkor lehet, hogy még pár apró beavatkozást bevállalnék, de alapvetően csak a mellem volt az, ami nagyon zavart.
28N
szemhejplasztika, mert hiaba nem vagyok meg oreg, genetikailag nagyon logos szemhejam van sajnos, amit miatt mindig faradtnak tunik a tekintetem es sminkelni is nehez.
ezen kivul a tokammal kezdenek valamit, mert bar vekony vagyok, a tokam nagyon csunya valamiert.
illetve talan a szamba toltetnek egy picit, hogy meg azert termeszetes maradjon.
az orrom nekem szep, a mellem ugyan kicsi, de abszolut nem zavar, tuti nem csinaltatnam meg.
Lézeres kezeléssel megváltoztatnám a szemszínem barnáról kékre.
A combomon vékonyítanék.
35N
Az orromat én is, mert nagy és nem tetszik, szerintem ront az összképen. De nagy valószínűséggel sose fogom megcsináltatni, mert tartok tőle, hogy nem tetszene magamon a végeredmény és ott a kockázat, hogy valami nem úgy sikerül meg persze a fájdalom és ugye nem is olcsó egy ilyen beavatkozás. Annyira meg nem vészes a helyzet, hogy ezt mind bevállaljam.
24n
Orr - nagy
fül - nagy
áll - csúnya
mell - lóg
has - kötényhasam lett a 2. szülés után
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!