Nem bírom tovább, brutál nagy a homlokom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, fiú. Már kisbaba koromba is akkora homlokom volt, hogy el se tudjátok képzelni! Így születtem. Sose értettem hogy valakinek hogy lehet olyan kicsi homloka. És rájöttem, hogy azoknak lentebb kezdődik a hajvonal. Nos, nekem ott kezd el nőni ahol már egyenesbe van a koponyám. De a legtöbb férfinek már a homlokából kezd el nőni a haj. Igen ez elég fura, tudom. Minden embernek ugyanakkora a homloka, csak valakinek lentebb kezdődik a haja, és ezért kisebbnek tűnik. De olyan nincs szerintem, hogy valakinek nagyobb a feje. Mitől lenne nagyobb? Megmértem hosszra a fejemet, és tökéletes, átlagos, szóval nem is hosszabb mint az átlag. Csakis a homlokom nagyságával, a hajvonalammal van szerintem a baj. Mit kezdjek ezzel 17 évesen? Hajbeültetés? Most ezt látom reálisnak. Ti mit tennétek? Frufrum most van, de nem lehet így élni, jön egy kis szél és lőttek az egész frizurámnak.. Én is hátra szeretném zselézni mint a legtöbb fiú!2021. febr. 10. 21:12
11/14 anonim válasza:
Nem biztos! Első látásra talán néznének egy nagyot, de megszoknák. Érdemes lenne nyáron kipróbálni a tar fejet. A lányok nagy része bukik a kopasz srácokra (csak nem vallják be). Egy próbát megér szerintem, a haj pedig szeptemberre visszanő.
12/14 anonim válasza:
Vagy növeszd meg és fésüld a homlokodba.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, most növesztem, nagy sörényem lesz.
2021. febr. 17. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!