Volt egy műtétem, a homlokomat plasztikázták. Most van rajta egy durván 3 cm-es függőleges vörös csík. Nem egészen 1 hónapja volt a varratszedés. Van ilyesmi műtéttel valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 18:08
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell emiatt aggódnod. Harry Potternek egy villám alakú forradás van a homlokán, azt milyen népszerű? Még könyveket is írtak róla!
3/7 A kérdező kommentje:
Volt egy balesetem ami következtében szétszakadt a homlokom. Azért volt szükség rá.
2014. aug. 26. 23:37
4/7 anonim válasza:
Egy sebet tüntettek el vagy megváltoztatták a fejed formáját?
5/7 A kérdező kommentje:
Egy sebet. Nem vlt valami esztétikus, mert eléggé mély volt és 5forintos nagyságú
2014. aug. 31. 18:33
6/7 anonim válasza:
Mik a hírek mit mondanak az orvosok?
7/7 A kérdező kommentje:
Azt hogy szépen gyógyul. A varrás végén kicsit csúnyácska maradt, ott van egy körülbelül 2mm átmérőjű kerek folt de nem vészes. Napnak még mindig nem szabad kitenni még hónapokig.
2014. szept. 29. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!