Nem bírom tovább, brutál nagy a homlokom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, fiú. Már kisbaba koromba is akkora homlokom volt, hogy el se tudjátok képzelni! Így születtem. Sose értettem hogy valakinek hogy lehet olyan kicsi homloka. És rájöttem, hogy azoknak lentebb kezdődik a hajvonal. Nos, nekem ott kezd el nőni ahol már egyenesbe van a koponyám. De a legtöbb férfinek már a homlokából kezd el nőni a haj. Igen ez elég fura, tudom. Minden embernek ugyanakkora a homloka, csak valakinek lentebb kezdődik a haja, és ezért kisebbnek tűnik. De olyan nincs szerintem, hogy valakinek nagyobb a feje. Mitől lenne nagyobb? Megmértem hosszra a fejemet, és tökéletes, átlagos, szóval nem is hosszabb mint az átlag. Csakis a homlokom nagyságával, a hajvonalammal van szerintem a baj. Mit kezdjek ezzel 17 évesen? Hajbeültetés? Most ezt látom reálisnak. Ti mit tennétek? Frufrum most van, de nem lehet így élni, jön egy kis szél és lőttek az egész frizurámnak.. Én is hátra szeretném zselézni mint a legtöbb fiú!2021. febr. 10. 21:12
1/14 A kérdező kommentje:
És a legszomorúbb ebbe, hogy frufruval (nagy hajjal) a csajok szerint nagyon jóképű vagyok.
2021. febr. 10. 21:15
3/14 A kérdező kommentje:
Csupány annyi hogy akkora a homlokom mint a jupiter és a szaturnusz együttvéve. Ezen kívül semmi.
2021. febr. 10. 21:25
5/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezt kéne majd megfontolnom
2021. febr. 10. 23:57
6/14 anonim válasza:
De ha nagy hajjal is tetszel a lányoknak, akkor miért nem hordod úgy? És még az utált homlokodat se látod úgy.
7/14 A kérdező kommentje:
Mert hiába van nagy hajam, tesiórán megizzadok, és láthatóvá válik a homlokom, vagy pl télen SAPKÁT kéne ugye hordani, teljesen tönkremegy az egész frizurám. rengeteg macera van ezzel. Ez egy ideiglenes megoldás csak
2021. febr. 11. 09:04
8/14 anonim válasza:
Legyèl kopasz...akkor tökmindegy mekkora
9/14 anonim válasza:
8as mond valamit.
Ha leborotválod tükörsimára, nem lesz különálló homlokod ami nagynak tűnik.
Egyébként meg tényleg csak a hajbeültetés marad.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok hitman lenni, nem állna jól :D nameg elfutna szerintem mindenki ijedtébe, azthinnék valami terrorista vagyok az iskolában.
2021. febr. 11. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!