Tényleg nem szabadna hordani merevítős melltartót mellnagyobbításnál?
Figyelt kérdés
Nekem nem mondta az orvosom, papírba sincs benne. Vannak merevítős push up melltartóim, nem lenne jó ötlet kivenni belőlük 😏2020. nov. 20. 22:36
11/18 A kérdező kommentje:
Meg azért vettem push up-ot mert így is elég kicsik :/
2020. nov. 24. 15:16
12/18 anonim válasza:
Push up-ot se hordj! El fogja nyomni az implantot.
Merevítő nélkülit vegyél vagy gumis aljú topot.
14/18 A kérdező kommentje:
mert nem tudott betenni nagyobbat.. 0 alapom volt.
2020. nov. 28. 08:59
15/18 anonim válasza:
Az én orvosom szerint nincs olyan, hogy nem fér be nagyobb. Jó nyilván nem 900-as elsőre, de nekem is nulla alapom volt és 600-ast akart berakni, csak én ijedtem meg a mérettől és 500-ast választottam, de simán elfért volna rajtam a nagyobb!
Főleg, hogy írtad, hogy túl nagy a hézag a kettő között, na ez azért van, mert neked is mehetett volna nagyobb.
16/18 A kérdező kommentje:
Mostmár értem...
2020. nov. 28. 10:15
17/18 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség. A dokid nem mer vagy nem tud nagyobb implanttal dolgozni, ennyi. Könnyebb azt mondani hogy nem fér be.
Nekem is 0 alapom volt mégsem kaptam kicsi implit.
18/18 A kérdező kommentje:
Na mindegy majd másodjára más dokihoz megyek.
2020. nov. 30. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!