Tényleg nem szabadna hordani merevítős melltartót mellnagyobbításnál?
Nem tudom a választ, valószínűleg csak a gyógyulási idő alatt nem ajánlják, az 1-2 hónap.
Amúgy a mellnagyobbításnak nem az a lényege, hogy nagyobb lesz az ember melle? Tehát a korábbi melltartók kosárméretben nem lesznek jók, újat kell venni.
Mennyi idős a cicid?
Ha nagyon nagy a hézag a két mell között, akkor valószínű a mellkasod szélességéhez elfért volna nagyobb implant.
Ha kifelé áll, akkor rosszul lett berakva.
Bár attól függ milyen volt előtte, de írod, hogy nem volt melled. A nulla alapból lehet a legszebbet kihozni.
Hogy lehet, hogy jók rád a régi melltartóid? Vagy most az új cicikre vettél szivacsos melltartókat? Akkor meg minek a műtét?
De amúgy nem csak a merevítő a gond, hanem a push up! Az elnyomja, eldeformálja a mellet. De ha kiveszed a merevítőt egy push up-os melltartóból, akkor csak egy tartástalan szivacs darab marad. Nagyon ronda lesz.
Vegyél inkább új melltartókat, merevítő és vastag szivacs nélkülieket. Én a h&m-ben szoktam venni, nagyon-nagyon szépek vannak. Egy pici vékony szivacs van bennük. Kényelmesek és szexik. Ezeket meg ajándékozd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!