1/27 anonim válasza:
Ezt ennyiből innen nehéz megállapítani. De miért nem kérdezed meg?
2/27 anonim válasza:
Szerintem igazi, talán a sport melltartó miatt láthatod műnek.
3/27 A kérdező kommentje:
Én tudom a választ, egyelőre kíváncsi vagyok ki hogy látja.
2020. nov. 20. 18:36
4/27 anonim válasza:
Szóval a kérdés kitaláció, és vizsgáztatod az itt lévő embereket?
5/27 A kérdező kommentje:
?? Nem, a kérdés valódi, valódi személy.
2020. nov. 20. 18:40
7/27 anonim válasza:
Igazi.Ha mű lenne,nagyobb lenne.
8/27 anonim válasza:
mű, mert áll a mellbimbója és csak azoknak áll folyton, akiknek műmellük van. Az igazi többnyire lapos. én is testresimuló felsőben vagyok és nem ugrik ki a mellbimbóm, viszont a műmellnél nagyon gyakori.
9/27 anonim válasza:
Első ránézésre igazinak tűntek, viszont most hogy sokáig néztem feltűnt hogy elég magasan vannak és nagyon definiáltak a dekoltázsnál. A sportmelltartók ugye eléggé fel tudják nyomni de itt alul látszik hogy egy picit laza a szövet tehát olyan sok tartása nincs. Meg úgy a semmiből kezdődik. Nem zárom ki hogy egy kisebb implantátum. (Ha igazi és a tied akkor bocsi, mondjuk akkor valószínű ez inkább bóknak számít mert nagyon feszesek🤣)
10/27 anonim válasza:
Ez szerintem igazi.
#8: baromságot írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!