Vajon az országban lenne rá esély hogy a Jobbik vagy azok társai a gárda helyett egy "igazi hadsereget" állít fel, hatalomszerzés vagy rendfenntartás céljából?
Figyelt kérdés
Most konkrét nem olyan dolgokra gondolok, hogy pár gárdista-skinhead feketén szerez fegyvert és elmennek "cigányleszámolni" hanem hogy mondjuk nagytételben szerez valami felszerelést hozzá és ilyen "gengszter elven azokkal bevédi a területeiket" és akár még az ottani rendőrség szerepét is átvennék, stb. Bővebben kifejtve :D2016. jan. 15. 14:12
1/7 anonim válasza:
Remélem, hogy nincs rá esély, mert az ilyenek szoktak polgárháborúhoz vezetni.
2/7 hollófernyiges válasza:
Ha minimális józan esze van az aktuális kormánynak, akkor nincs.
3/7 A kérdező kommentje:
Az elsőnek: igen, pont ilyen polgárháború témára gondoltam én is.
2016. jan. 15. 14:52
4/7 anonim válasza:
Hol élsz ember? Ezek nem a barna ingesek, nekik nem érdekük milíciákba verődni és az országot járva emberekre vadászni.
Kicsit sok volt a Fallout, nem?
5/7 A kérdező kommentje:
Hát na, mindenki önmagából indul ki! :D
2016. jan. 15. 15:45
6/7 anonim válasza:
Ha neked az az álmod, hogy háború és szenvedés legyen az országba, emellett rettegj attól, hogy téged mikor visznek el, akkor gratulálok.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor te vak vagy, vagy pedig VAKmerő, (de lehet mindkettő) hogy ebből a kérdésből azt olvasod ki hogy én háborúzni akarok, mivel semmi ilyenről nem szólt a kérdésem... Pusztán annyit kérdeztem, hogy mégis mondjuk úgy, aki ért is hozzá, mennyi az esélye ennek. Ezt akár még legegyszerűbben egy számmal, százalékban is le lehetne írni, nem pedig ilyen kioktató "Háry János féle" stílusú fricskázást távolról ideböfögni...
2016. jan. 15. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!