Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A politikus Hollik István...

A politikus Hollik István hajbeültetése miért lett olyan rossz?

Figyelt kérdés
Feltehetőleg van pénze, és választhatott volna jó hajklinikát. Sokkal jobb eredményeket látni kevésbé ismert embereknél. Ugyanezt nem értem Győrfi Pálnál sem, jobb lett volna ha meg sem csináltatja...

2020. nov. 16. 20:30
 1/4 anonim válasza:
86%
Ilyen mértékű hajhiány esetén, amilyen nekik van, egyszerűen lehetetlen jobb eredményt elérni. Gyakorlatilag több kopasz bőrfelület van a fejükön mint hajas, szóval bőven nincs elegendő hajszál a tökéletes fedésre. Én is azon a klinikán voltam, amelyiken Győrfi Pál és az eredmény tökéletes lett. Esetükben tényleg nem dob sokat a hajbeültetés, de lehet hogy nekik már ez is sokat jelent.
2020. dec. 21. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:

#1. Van az a Nicolas Viktor nevű szerencsétlenség.

Nézd meg, hogy Ő mennyire volt kopasz és mégis hajbeültetéssel dús haja lett.

2021. okt. 10. 16:20
 3/4 anonim válasza:
#2. Ha már lepontoztál, utána néztem. Mikoropignentációt is kapott hajbeültetés után. Az egy tetoválás a fejbőrre, amitől sűrübbnek látszik a pár szál haja. Amikor a fentebb említett személyeket műtötték, nem biztos hogy létezett.
2021. okt. 15. 15:35
 4/4 anonim válasza:
Mikropigmentációt*
2021. okt. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!