Szerintetek Donáth Anna szép csaj?
Ha nem tudnám, hogy ki, akkor azt mondanám, hogy szép.
De mivel tudom, így a személyisége elcsúfítja.
"Az meg ki?"
Egy Momentumos politikus
Nem az és távol álljon tőlem, hogy úgy jellemezzek egy nőt, ahogy azt most tenném!
Röviden és nyomdafestéket tűrő módon: Szerintem gusztustalan a pártjával együtt. Pöffeszkedő senkiháziak, akik azt sem tudják (vagy csak nem akarják felfogni), hogy a pártjukat kilóra megvette az Ungárka az egyik megyei jogú városban. Az LMP után lesz még egy párt, amit szétcincál az az "uriember".
Nekem akkor lenne szimpatikus, ha nem is szép csaj a kérdésben említett, ha lenne olyannyira okos és kultúrált, hogy az előbb vázoltakat felfogja és ha valóban igaz lenne az amiért harcol, akkor nem adná tovább az arcát és nevét ahhoz a párthoz, amiben jelenleg ténykedik!
De én már rég felnőttem, tudom, hogy az nem az emberekről szól, csak a pitiáner véges hatalmuk megszerzéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!