Milyen egy fitness csaj feneke? Mennyivel másabb mint egy normál fenék? Olyan szívesen megfognám egy ilyen nő fenekét, csak nő vagyok
Figyelt kérdés
2020. máj. 25. 12:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem keményebb, feszesebb, nem olyan puha, plötyi. De csak feltételezem, mert én is nő vagyok, ám sajnos annyira vékony, hogy nekem gyakorlatilag nincs is.
2/7 anonim válasza:
Oh egy olyat én is szívesen fognék, bár én nem nő vagyok
3/7 anonim válasza:
Kemény.
De miért nem fogjátok meg? Én megkértem az edzőlányt, hogy megérinthessem a hasán a kockákat és a fenekét, nem letapiztam, csak megfogtam. Nem vette zokon.
4/7 A kérdező kommentje:
Meg is kérem, ha lesz rá alkalmam :))
Tényleg kemény? de olyan full kemény?
2020. máj. 25. 13:23
5/7 anonim válasza:
Ez amúgy a genetikán is múlik :D de volt alkalmam olyan csaj fenekét megfogni aki napi szinten kondiba járt vagy valami fárasztóbb sportot űzött amikor nem kondiban volt :D az az érzés isteni volt :D olyan kemény, feszes és csodás feneket eddig csak egyszer láttam/fogtam :P
Ps. Pasi vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!