Miért van, hogy az összes amúgy vékony ázsiai lánynak hájas a hasa?
Főleg a japán lányoké.
Én is onnan jövök, a magyart tanultam.
A vékony magyar lányok minden részen vékonyak.
Én is vékony vagyok de pocakom van.
Ugyanígy az összes barátnőmé.
Mert az azsiaiaknak a "vekony" nem azt jelenti, hogy sportos, hanem hogy "girhesre dietazott". Naluk a "szep lab" ilyen, mint a kepen:
Extrem vekony, nincs rajta semmi izom, a csontok gorbulete latszik.
Es nyilvan ha a labain nincs semmi izom, mert nem sportol semmit, akkor a hasfalan sincs. Ezert a vekony, gyenge hasizmok nem tartjak a belso szervek sulyat, a has allo helyzetben eloboltosul. Pedig nincs rajta haj. Egy edzett has pedig allva is lapos marad, mert a feszesebb, vastag hasizmot a belek sulya nem fogja kinyomni.
Szerintem értem, hogy mit mondasz, de ez nem "renyhe" ( ha ez jó szó ide) hanem hájas.
Ha összefogom a barátnőim hasát akkor ott a hurka.
Az enyémen is. Bent van süppedve a mély köldök. Akkor az háj szerintem.
Én edzek is, izmos a karom, a lábam erős is vagyok fizikailag.
De a hasam rezeg mikor megyek, vagy... Értitek :D
Én voltam Japánba, és tényleg van pocakja a csajoknak, látszik, hogy nagyon puha, és meglepően sokszor kint is van nekik a ruhából...
Hallottam olyat, hogy ez elég sokszor téma is.
Genetika. Szerintem ezzel nincs semmi baj, hogy van egy kis puha pocak. Én lány vagyok és elég vékony, és nincs pocakom, de ha csak a felkaromat látnád akkor nem mondanád meg hogy 170 centihez 50 kiló vagyok, mert azon van egy kis háj. Ha eddzenék rá nagy izmaim lennének.
Viszon a párom, aki fiú 185 magas és 70 kg. Nagyon vékony ő is, de nagyon puha "nagy" pocakja van mikor leül, és besüpoed a köldöke. Érdekes ez. Az a lényeg, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkbe. A pocak szerintem cuki, fiún és lányon is.
Aranyos vagy, köszi! :)
Viszont a nagy izmok butaság! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!