Cseh Katalin (politikus) „beestem a liszteszsákok közé”-féle sminknek van saját neve?
Alapból fehér a bőre😂
Ha sötétebb alapozót hasznàlna, akkor abba is belekötnétek😂😂😂
- a nőci hófehérke, nem fehérre van sminkelve. egy picike pirosító viszont ráférne, az alapozó eltakarja azt a kevés színt is ami a bőrén lehet
- sokan nem tudnak alapozót választani
- jön a nyár, sokan mennek szoliba előbarnulni, csak megfeledkeznek arról, hogy alapozót is kéne váltani.
nincs ilyen divat, akinek ilyen a bőrszíne az ezt tudja
nekem nincs ennyire fehér bőröm, de eléggé fehér vagyok, sötét hajjal és szemmel, jelentem, nem zavar továbbra se :)
Szerintem nem passzol a bőréhez az alapozója színe, túl világos és túl sok púdert használ vagy az alapozója mattító hatású, ami pár óra elteltével lisztes hatású lesz a bőrön.
Mondjuk én inkább azt látom, hogy túl sötét alapozót használnak nőtársaim.
Lehet. Valami gésadivat.
Nem mindig ugyanolyan fehér, az is lehet, hogy beteg. Vérszegény.
A bőre fehér, de az alapozója színét nem tudja eltalálni.
Valóban "meszelt" hatást kelt a bőre, egészségtelenül anémiásnak néz ki.
A szeme alatt sokszor látszódik, hogy vagy a púder, vagy az alapozó száraz, grízes.
Nekem mondjuk arcra sem kelti egy 32 éves nő látszatát, mert nagyon koravén vonásai vannak.
Mellesleg, nem ez ront rajta a legtöbbet, hanem a cinikus, arrogáns, tenyérbemászó viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!