12:54-nek "szerencséje volt". Van olyan is hogy a gyulladás miatt ki kell venni az implantátumot(sokszor csk az egyiket) és kb fél év múlva lehet viszatenni.És természetesen "ki és betételért" is fizetni kell
2010. aug. 5. 11:53
13/21 A kérdező kommentje:
szia!
ezt is köszönöm, de biztos vagyok benne, hogy volt már fájdalmasabb műtétem is sajnos, szóval ez nem akadály.
2010. aug. 5. 12:14
14/21 anonim válasza:
Én is csak azt szeretném hangsúlyozni, hogy VÁRJ. És ha lehet, ne 3 évet, hanem minél többet. Érthető, hogy foglalkoztat a kérdés, hiszen ez 15 évesen teljesen természetes, de próbáld arra fordítani az energiádat, hogy elfogadod magadat a mostani adottságaiddal, és ebből kiindulva találod meg a saját stílusodat. Kísérletezz! Nagyon vagányul lehet öltözködni kis mellel! És ki tudja, lehet, hogy 5-10 év múlva újra a kis mell lesz a divat...
2010. aug. 8. 13:46
15/21 anonim válasza:
jézus, 15 évesen mellplasztika... na belőled is csak egy üresfejű p"csa lesz má látom... félek a köv generációtól komolyan...
2010. aug. 8. 19:42
16/21 anonim válasza:
Szia! Hallottam arról, hogy valaho 12 éveseknek nagyobbítják a mellét...
2010. aug. 9. 10:16
17/21 anonim válasza:
Ne beszélj már butaságot!
2010. aug. 9. 12:52
18/21 anonim válasza:
19:42 vagyok
kaptam egy emailt h idézem "miért kell annyira fosni a köv generációtól?" válaszom: három dolog létezik a mai tizenéveseknek: pia, k"rválkodás, pénz... ezek után szted mért kell??... a pia és a pénz a fiúkra is igaz! az a botsáska anorexiás csaj aki nem hányt még az út szélén az nem is ember a szemükben... az a srác aki nem húz meg egy hét alatt min 4 lányt az sem ember... plusz ha nem iszol... ihajj, akkor tágulj a bolygóról!... ezek mellett, pl 15 évesen mellplasztika, én aszondom félek! plusz inkább azon gondolkodhatnál h segíts anyagilag a szüleidnek, nem azon h herdáld el! a tested úgyis növésben van... sztem ha berakatod szétrobban... de hajrá!
2010. aug. 10. 15:43
19/21 anonim válasza:
Ha tök lapos vagy, akkor eszedbe se jusson kitömetni magad, mert úgy fogsz kinézni, mint egy csapágygolyó a harisnyában!!!- Inkább hordjál külső megoldást!
2010. aug. 10. 18:58
20/21 anonim válasza:
Annak aki a 12 éveseket írta: ezt a hülyeséget max a south park-ból vehetted.
Amúgy tényleg ne csinálj hülyeséget mert később még megbánhatod. Tele van a tv (főleg discovery) vele hogy nőknek milyen rosszul sikerült a műtét. Ezeket érdemes megnézni mert akkor egy életre elriaszt az ilyen dolgoktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!