Hány éves kortól végeznek mellplasztikát?
Miért? Sokkal szebb egy természetes, de kicsi mell, mint egy nagy gumi.
A kérdésből ítélve pedig még fiatal vagy. Megnőhet magától is, egy ismerősömnek meg állítólag a fogamzásgátlótól nőtt két méretet. Előtte sem szégyenkezhetett.
Hát max középiskolai ballagásra!!!!
16 éven alul nem fog még szülői beleegyezéssel sem elvállalni az orvos!!!
köszönöm:)
igazad lehet, meg én sem most gondoltam, de azért jó lenne tudni mert még megváltozhat a véleményem
Szia!
A kérdésedre válaszolva: 18 éves kor felett csinálják meg.
Én is megcsináltattam,de szó szerint értsd,ha azt mondom,hogy mert lapos voltam.Nem azért csináltattam meg mert nagyokat akartam,hanem,hogy legyen mellem.Most B kosaras melltartót hordok.
Viszont mielőtt belevágnál:nem kis pénz. 3-4-500000 a műtét+implantátumok+melltartók+gyógyszerek+ ha elhasználódik és cserélni kell.Rettenetesen fáj az első napokban,ágyból csak segítséggel tudsz kikelni,és előfordulhat,hogy begyullad.Nekem begyulladt.Napokig több mint 39 fokos lázam volt,nem tudtam se menni se ülni se feküdni.Fájt a kezem a hátam a mellkasom.Majd kicsit megnyitották a sebet(kiszedtek pár varratot)ami közben üvölteni tudtam volna,és tettek be dréncsövet.Mikor megláttam,hogy milyen és mennyi váladék jött ki belőlem azt hittem rosszul látok.
Nem mondanám,hogy megbántam,hiszen rám anno még a top is nagy volt,hiszen lapos voltam teljesen.De aki csak azért szeretné megcsináltatni,mert most ez a divat a menő,vagy mert hatalmasat akar,gondolja át.Szép és jó dolog,de nagyon fájdalmas.
Ezt csak azért írtam le,ha a későbbiekben is ragaszkodsz a műtéthez(bár biztosra veszem,hogy nőni fog még a melled)
akkor tudd,hogy van hátulütője is a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!