Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hol végeznek orrplasztikát...

Hol végeznek orrplasztikát állami támogatással?

Figyelt kérdés
Ha magánkórházba mennék ott sokkal drágább lenne, úgy tudom néhány kórházban van állami támogatás és így nem kerülne olyan sokba
2011. okt. 5. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
akkor, ha nem esztétikai műtét, szinte mindenhol. ha nincs semmi baja az orrodnak, csak te mondjuk vékonyabbat szeretnél, akkor sehol.
2011. okt. 5. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ milyen károsodása van az orrodnak, ami indokolná a műtétet. Ha csak esztétikai a probléma, ami egészségügyi gondokat nem okoz, akkor sehol, illetve ha van, az sem biztos, hogy elég indok. Ha van egészségügyi probléma, akkor bármelyik állami kórházban.
2011. okt. 5. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nincs egészségügyi probléma, esztétikai lenne.. én azt hallottam h néhány helyen erre is lehet kapni tb támogatást
2011. okt. 6. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet, biztos kábítottak. Mert mit kéne támogatniuk? Te döntésed, nincs semmi problémád vele, amiben akadályozná, megnehezítené az életed, az, hogy nem tetszel magadnak, nagyon nem érdekli őket. Úgy vannak vele, ha ennyire elégedetlen, fizesse magának. Szerintem tök érthető.
2011. okt. 6. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Én is nézegettem ilyen helyeket, ahol így műtenek. Sajnos tapasztalatom nincs, de van olyan fülhallgató féleség (hallásvizsgálaton szokták a fülre tenni) ami teljesen szigeteli a hangokat. Olyat kellene beszerezni.

Légyszi írd majd meg, hogy milyen volt! Én nagyon félek tőle!

2011. okt. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!