Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 35 évesen már késő fogszabályz...

Kornikus00 kérdése:

35 évesen már késő fogszabályzóz rakatni?

Figyelt kérdés
A felső dogsorom szép és szimetrikus, de az alsó katasztrófa! Késő ilyen korban be rakatni? És mennyi időbe telbe még kiegyenlítené, és mennyibe kerülne?
2020. júl. 10. 17:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ne haragudj, nem olvastam végig a többi valaszt, csak gondoltam gyors a írok, hátha hasznos. :) en személy szerint a Dr Borbély fogszabalyzo stúdióban csinaltattam az enyémet tavaly októberben. Nekem összesen egyetlen egy fog van, ami befelé áll az alsó fogsoromban, de ez mindig zavart, egyre beljebb torlodtak. Nekem erre az atlatszo, kivehető fogszabalyzot javasoltak. Nem olcso mulatság, én összesen kb 400 000 Ft-ot fizettem, ha nem tévedek, azonban ebben benne van minden konzultáció, fog csiszolás, stb az elejétől a végéig, nem kell külön fizetni semmi másért. A koronavirus miatt kicsit lassabban ment a folyamat, mert kb másfél havonta kaptam egy szettet, amiben három készülék volt benne. Az elso kettőt kb 1-2 hétig hordtam, a harmadikat mindig kicsit tovább kellett viselni. Annyi a “negatívum”, hogy viselése közben csak vizet szabad inni, minden máshoz illetve értelem szeruen eveshez ki kell venni es egy nap kb 2 órát szabad anélkül lenni, hogy hatásos legyen. En hamarosan befejezem, ezután csak éjszakai fog kelleni. Tudom, hogy drága, en soroltam ra, nekem megérte, igy is, hogy sokan kb kinevettek, egy fog miatt minek... nem is jar tul sok kellemetlenséggel, max a legelején volt kellemetlen, feszítő erzes kb es hétig es jo par napig nehez volt enni. Ha szeretnél több infót írj rám nyugodtan
2020. júl. 10. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocs, utolsó vagyok, az lemaradt, hogy amiket irtam, hogy benne vannak az árban, az összes konzultáción es fogcsiszoláson kívül a röntgen illetve a mintavétel minden alkalommal, amikor kell. Részletekben is fizethet az ember, ahogy kényelmes.

32 eves vagyok :)

2020. júl. 10. 20:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi de ibkább nem. Nekem ez az egész egy vagyonba kerülne. De azért köszönöm a fáradzságod
2020. júl. 10. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit:)
2020. júl. 10. 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!