Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 35 évesen már késő fogszabályz...

Kornikus00 kérdése:

35 évesen már késő fogszabályzóz rakatni?

Figyelt kérdés
A felső dogsorom szép és szimetrikus, de az alsó katasztrófa! Késő ilyen korban be rakatni? És mennyi időbe telbe még kiegyenlítené, és mennyibe kerülne?
2020. júl. 10. 17:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az árat nem tudom, ez helytől függ, meg ugye, hogy milyet rakatsz fel.

Az idő is attól függ, mennyi az egyenesíteni való. De egy év tuti.

És nem késő, mert én pont most beszéltem a fogorvosommal, hogy direkthéjat szeretnék, hogy kiegyenesítse a fogsorom, és ő azt mondta, inkább a fogszabályzást ajánlja.

33N

2020. júl. 10. 17:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi na de mégis, kb mennyi? 35 hím
2020. júl. 10. 17:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Megnéztem az én fogorvosomnál:

Rögzített készülék fém (egy állcsontra) 290.000,-

Rögzített készülék fém alsó-felső 460.000,-

Rögzített készülék esztétikus (egy állcsontra) 339.000,-

Rögzített készülék esztétikus alsó-felső 590.000,-

2020. júl. 10. 17:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Hogy mi? Ezek az árak nekem megfizethetetlenek!
2020. júl. 10. 17:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Sosincs késő elkezdeni.

Nekem is felnőttként van fogszabályzóm. Én Damon típusút kaptam, mert azt mondják jobb (bár drágább) mint a hagyományos, és felnőttként jobb egy teljesen fém, mint a színes gumik.

Az, hogy szerinted csak az alsóra kell, abszolút nem biztos. Lehet kell még tágítani az állkapcsod, esetleg a harapásod összehangolni, így simán mondhatják, hogy felül is szükséges.

Nekem 150.000 volt egy fogsor, + 5 ezer minden állítás (havonta).

Az idő változó, rajtad múlik, hogy mennyire egyenletes a fogsorod. Ha nem nagy a gond talán egy éven belül le tudják venni. Ha nagy... akár 2-3 év is lehet.

2020. júl. 10. 18:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 150e talán még belefére
2020. júl. 10. 18:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Itt nem szabad talán-okra menni. Minden rendelő más árakkal dolgozik, és meglehet, hogy én fogtam ki olcsót, és az, ahova te tudsz elmenni kétszer ennyi lesz.

A fogszabályzó kemény elköteleződést igényel anyagilag is. Ez csak a készülék ára. Ott a havi látogatás díja is, meg a röntgen, majd a végén az esti fogszabi.

2020. júl. 10. 18:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor kb egy jogsi ára cakk-pakk. Nem semmi. Egyébként hová kell menni berakatni? Elég valamelyik a fogorvoshoz menni?
2020. júl. 10. 18:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem. A fogorvosok nem egyenlőek a fogszabályzó orvosokkal. A fogszabi orvosok csinálnak általában tömést, meg olyansmit mint egy sima fogorvos, de nem minden fogorvos csinál fogszabit.

Azt javaslom érdeklődj a környezetedtől, hogy ki-hol csináltatott és mennyiért és mennyire elégedettek. Én például utálom az én orvosom, és amikor pozitívan álltam hozzá, hogy legalább olcsó, mondta egy barátnőm, hogy neki is ugyanennyi, de sokkal jobb.

Simán lesz több, mint egy jogsi ára. Főleg ha nincs hely a szádba és fogat kell húzni, esetleg műtéttel távolítani el bölcsességfogat, stb.

2020. júl. 10. 18:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Ajj jajj. Inkább marad így sajnos. Nekem ez túl drága és bonyolult, keresgélni megfelelő orvost. Áhh inkább hagyom az egészet ez egett inkább jogsi. Amúgy se olyan feltűnő mert alul van. De miért ilyen drágák ezek miért szálltak el ennyire vele? Szerintem azoknak éri ez meg, akiknek már összevissza áll a foguk nagyon durván! De ez kibaxás lehetne olcsóbb is!
2020. júl. 10. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!