Mit gondoltok a salátapunciról? Érdemes megműtettni?
Nekem az egyik kisajak olyan, és nem akarom hogy egy válogatósabb srác ezért kidobjon :/
17/szüz
Talán nekem is jobb lenne ha megműtetném
Csak normális válaszokat, köszi
Hát, nem tudom:/
Mindenhol az van hogy a babapunci a szép, ez meg csúnya, és senki sem akar ilyen lánnyal lenni, mert mindenkit zavar :/
kiábrándító lehet
Milyen nem tökéletes? Nincs tökéletes, meg nem tökéletes.
Szemformából is a mandula az ideális, de senki nem utasít el azért, mert neked mondjuk kerekebb :D
Ez akkora hülyeség. Hidd el, ilyen nincs. Életemben egyszer láttam ilyet, évekkel ezelőtt a tini kategóriában, hogy egy hülye kisfiú ezért szakított a kis barátnőjével, és mindenki jól kiosztotta. Ez senkinek nem számít.
És ezt már kérdezted egyébként, akadj már le a témáról. Nincs vele baj, nem zavar senkit, sőt, nem érdekel senkit.
Nekem is olyan, és mindenki azt mondja,hogy egy FÉRFInak nem probléma
De basszus,16 évesen nem férfival fogok összejönni:D
De mindegy én nem műttetném meg,jó ez is,úgyse akarok összefeküdni mindenkivel csak aki már tényleg szeret. És én így vagyok önmagam,az egyéniségemhez tartozik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!