A lógósabb kisajak mikor alakul ki? (salátapunci szerű)
Figyelt kérdés
Felnőtt nő vagyok, mindig is babapuncim volt.
Ez a születéskor már olyan vagy tinikorban nőnek meg a kisajkak vagy a szextől nyúlik meg. Én sokat szexelek, de nem változott semmit sem.
Lehet buta kérdés, de máshol nem tudom megkérdezni.
2016. júl. 4. 19:18
1/15 anonim válasza:
Nekem világ életemben saláta puncim volt. Tini koromban is.
20/N
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. júl. 4. 19:24
3/15 anonim válasza:
Nekem húsos puncim van, de én is gondolkodtam már azon, hogy vajon fog-e változni...remélem nem.
4/15 anonim válasza:
Szerintem Ez genetika, nem a használattól függ , úgy ahogy a farokméret sem , De Ha kapok képet tudok még másról is véleményezni
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi neked is 2. Én még nem láttam olyan babát, akinek kilógott volna.
3. a farkméret az genetika, persze. Szerintem a punci forma is, abban nem voltam biztos, hogy mikor nő meg a kisajak.
2016. júl. 4. 19:39
6/15 anonim válasza:
Az a hamburger, amelyikből kilóg :D
7/15 anonim válasza:
Nekem csak az egyik lóg ki.Olyan 13-14 évesen kezdett el kilógni,azóta nem változott.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 5. 19:06
9/15 anonim válasza:
Az en paromnak is kicsi kora ota kilognak. Amig nem talalkozott velem undorodott magatol. Mar mutettni akarta annyira elvolt keseredve.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem annyira fajdalmas megmuttetni. Nincs azzal semmi gond. En is megmutenem.
2016. júl. 15. 00:58
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!