Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lógósabb kisajak mikor...

A lógósabb kisajak mikor alakul ki? (salátapunci szerű)

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok, mindig is babapuncim volt.

Ez a születéskor már olyan vagy tinikorban nőnek meg a kisajkak vagy a szextől nyúlik meg. Én sokat szexelek, de nem változott semmit sem.

Lehet buta kérdés, de máshol nem tudom megkérdezni.

2016. júl. 4. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
De miert muttetned meg magad? Azert mert most a kisajak a divat (babapunci)? attol meg vannak egy paran akik a salata puncit helyezik eloterbe! Kulonben se sajat magadnak kell, hogy tetszen,hanem annak a ferfinak akinek "bejárása lesz oda". :D
2016. júl. 15. 06:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, hogy már óvodás koromban kilógott az egyik. Sztem úgy születtem.

Engem is érdekel.

Tini kora előtt volt már valakinek kilógó kisajka? Született úgy vki, vagy tinikorban nőtt meg?

És mi az a kisajak összenövés? Hogy néz ki?

2016. júl. 29. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

Nekem már egész kicsiként kilógott a dolog. Igazából ez tényleg genetika. A nőgyógyász szerint ez nálam inkább azért van, mert a nagyajkaim amik kicsik, így nem takarják a kisajkakat. Tehát így nem a kisajkak a túlméretesek esetemben. Illetve eleve 48 kg körül vagyok, nincs rajtam annyi fölösleg, ez is közbejátszhat.

18/L

2016. okt. 21. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

De te honnan tudod, hogy nem annyira fájdalmas megműttetni? Az egyik legérzékenyebb helyről vágnak le?

Nekem kb első osztályos koromban kezdett el nőni és őgy veszem észre még most is nőtt..hihetetlenül zavaró, hogy farmert sem tudok már felvenni,mert dörzsöli a kisajkaimat és fáj. A bal kisajkam már nagyobb mint a jobb, de mind1 kilóg. Persze, hogy genetika, de a féltestvéremnek babapuncija van nekem meg ez jutott... Nem tudom megműttessem-e, mert félek, hogy azután is nőni fog.

2016. nov. 2. 22:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gyerekkoromtól fogva saláta puncim volt sőt egyik oldalon jobban kilógott és még csúfoltak is miatta az osztálytársnőim :( Viszont a pasiknak bejön imádják szopogatni szivogatni és attól méginkább megduzzad és kellemes nekem.
2016. dec. 31. 10:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!