Mennyire vészes a salátapunci?
Figyelt kérdés
Kb.1 éve kezdtem serdülni, és valamiért ilyen lett. A kisajkaim hatalmasak, és rohadt undik. Ilyen fodros saláta, az egyik nagyobb, mint a másik. A szeméremdombom is tökre husis és zsíros. Nagyon zavar már, és az eredetileg is csekély önbizalmamat is a földbe tiporja. Nagyon gáz? A fiúk kifutnak a világból az ilyenfajta női szervtől? Ne kíméljetek, nem kell finomkodni, várom a válaszokat!2018. márc. 5. 20:04
1/8 A kérdező kommentje:
Ui: ez már ilyen marad, vagy visszaáll normálisba?
2018. márc. 5. 20:07
2/8 anonim válasza:
Ilyen marad, de a sracokat nem fogja erdekelni. A lenyeg, hogy luk legyen es ne legyen benne eger :)
3/8 anonim válasza:
Sok férfinak épp olyan tetszik, mint neked van.
4/8 anonim válasza:
Sajnos nekem is ilyen. Ez van, változni nem fog.
Sajnos kénytelenek vagyunk beletörődni.
És hidd el: ha egy fiú tényleg szeretni fog téged, akkor nem ez fogja érdekelni.
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy sok férfi panaszkodna emiatt, sőt, azt sem értem, miért pont a salátáról terjedt el, hogy nem jó...
6/8 anonim válasza:
A fiúk, ha oda kerülnek, pont leszarják, hogy nézel ki ott lenn, minnél előbb meg akarnak dugni, szóval nyugi :)
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen, de van barátom, és neki tetszik :)
8/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előző válaszolóhoz. Nagyon durván saláta puncim van de mégis van barátom aki szeret és akinek pont így tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!