Ez a laborvizsgálat mennyire vészes RTK-ra? Beleköthetnek?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy sportolok, szedek C vitamint, tejkalciumot, most meg volt egy kis gond a térdemmel, arra Condrosulfot, Athro Guardot, Béres porcerőt, ha nagyon fájt akkor fájdalomcsillapítót vettem be. Olvastam, hogy nem tanácsos vérvétel előtti nap sportolni, de voltam fekvenyomni kicsit. Ebbe mennyire köthetnek bele? A háziorvosom azt mondta, hogy nem vészes, semmit nem jelent, kicsit vérszegény vagyok, de ettől bárki lehet rendőr.
18/l
Az eredmény:
2017. márc. 10. 18:07
1/8 anonim válasza:
Semmi vészes dolog. Szinte alig térnek el a határértékektől.
Kotve hinnem hogy ebbe belekotnenek! :)
3/8 A kérdező kommentje:
Kik nem foglalkoznak vele? Egészségügyin dehogynem majd..
2017. márc. 10. 18:25
4/8 anonim válasza:
Nem hiszed el az orvosnak. Nem hiszed el senkinek.
Akkor minek kerdezed ha ennyire biztos vagy benne?
Masik, ha nem tanacsos elotte sportolni akkor minek mesz el megis fekvenyomni elotte?
5/8 A kérdező kommentje:
Eléggé kötekedősek, azért kérdezem, hogy ez mennyire lehet vészes...az hogy minek megyek el sportolni előtte, hát..mert kell készülni egyrészt, másrészt utána támadt olyan jó ötletem, hogy másnap délelőtt elmegyek az orvoshoz, mert full értelmetlen óráim voltak.
2017. márc. 10. 18:40
6/8 A kérdező kommentje:
És ezeket az értékeket mivel tudnám rendbehozni? Vastabletta? Mondta a doki, hogy kevesebb hús, hal meg bensőség..nos, utóbbi 2-t soha nem fogyasztok...ezen kívül?
2017. márc. 10. 18:45
7/8 anonim válasza:
Van valami betegséged vagy ilyesmi, hogy porcerősítőket kell szedj ilyen fiatal korban?
8/8 A kérdező kommentje:
patella ín tendinitis-m van a sok futástól..
2017. márc. 24. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!